Gaziantepspor taraftarları takımlarının son haftalarda aldığı başarılı sonuçlardan sonra gelecek adına umutlandı. Yeni yönetimi de değerlendiren taraftarlar, basın sözcüsü Kübra Kabaali’yi beğendiklerini ve verdiği mesajların çok yerinde olduğunu söyledi. Yönetime olan kırgınlıklarını da dile getiren taraftarlar, Sergen Yalçın ile devam edilmesinin doğru bir karar olduğunu ve alınan sonuçlardan sonra Gaziantepspor’un eski günlerine döneceği sinyalini aldıklarını dile getirdiler.

Servet Şeker (Spor Mağazası İşletmecisi)

DEĞİŞİKLİK OLACAĞINI SANMIYORUM

Gaziantepspor’un son haftalarda elde ettiği çıkış kümede kalma adına önemli bir gelişme. Bu sezon artık ligde kalma korkusunu tamamen olmasa da kısmen atlattık sayılır. Yönetimin değişmesi konusunda henüz ne diyeceğimi bilemiyorum. Eski yöneticilerden çok kişinin gittiğini biliyorum, yeni gelenler ellerinden geldiği kadar katkı sunmaya çalışıyorlar ama yine de bu takımda Kızıl kardeşlerin varlığı beni şahsen rahatsız ediyor. Yerel basında Avukat Kübra Kabaali’nin demeçlerini okuyorum, takım adına olumlu açıklamalarda bulunuyor, eğer dedikleri gibi olursa biz gelecekten ümitliyiz. Sergen Yalçın ile güzel bir çıkış yakaladık İnşallah bundan sonra ki haftalarda böyle devam ederiz.

Ali Osman Geçmez (Tuhafiyeci)

GALİBİYETLER BİZİ MEMNUN EDİYOR

Maçlara gitmiyorum ama yine de takip ediyorum. Güya yönetimi değiştirdi ama yine bu kulübün başında Kızıl var, bence bir an evvel bu takımı bırakıp gitmesinde fayda görüyorum çünkü onlar kaldığı sürece bir değişimin olabileceğini zannetmiyorum. Yeni yöneticiler belki iyi niyetli olabilirler ellerinden geldiği kadar çaba sarf edebilirler ama bu bir noktaya kadar böyle gider ondan sonrası eski tas eski hamam olur. Dışarıdan takip ettiğim kadarıyla yeni yöneticilerden soyadı Çelik olan bir yönetici ile bir bayan yönetici çaba sarf ediyorlar. İnşallah onların çalışmaları kulüp içeresinde değişimin olmasına neden olur. Son haftalarda elde edilen galibiyetler bizler memnun ediyor, eğer böyle devam ederse belki ilk 8 takım arasında ligi tamamlarız.

Cuma Yolalan (Fırıncı)

YÖNETİCİLERİ TANIMIYORUM

Gaziantepspor’un şu an için gidişatı çok iyi aldığı galibiyetlerle yukarılara doğru tırmanıyor. Kızıl Yeni bir yönetim oluşturdu onların hiç birini tanımıyorum ama başkan devam ettiği sürece bu takımın durumunun iyi olacağını beklemiyorum. Keşke bundan sonra ki ilk kongrede takımı bıraksa. Tamam, belki takım korkulan bir yerde değil ama bundan sonra ki sezonlar içinde iyi olacağız anlamına anlamı taşımıyor. Sergen Yalçın berberliği bizim başımızda öğreniyor ama başarılı sonuçlar aldığını göre işini iyi yapıyor demektir.

Ahmet Turgut (Pişirici ustası)

SORUNLAR ÇÖZÜLMEDİ

Sergen Yalçın bu takıma geldikten sonra takım iyi yerlere geldi ama yönetim hala futbolcuların sorunlarını çözemedi. Geçen ay içinde seçim oldu ama Kızıl yine başkanlığa devam ediyor o zaman biz bu işten ne anladık.. Yönetim yeni oluştu ama sorunlar hala tam anlamıyla çözülmedi. Bu kulüpte sorunların çözülebilmesi için İbrahim Kızıl ve kardeşlerinin gitmesi gerekiyor. Takımın aldığı sonuçlar güzel ama ilerisini düşünmek gerekiyor. Yeni yönetimde ki bayanın oldukça katkı sağlayacağını umuyorum. Geçen gün gazete de okuduğum kadarıyla güzel açıklamalarda bulundu. İnşallah dedikleri çıkarda bizde sorunsuz bir Gaziantepspor izleriz.

Yusuf Bozkurt (Bakkal)

YÖNETİMDEN ŞİKAYETÇİYİM

Gaziantepspor’u çok seviyorum ama burada çok sorun var statta ve tesislerde çalışan personellerin paralarını vermiyorlar o konularda ben yönetimden şikâyetçiyim. Yeni yönetim de Basın sözcüsü Kübra Kabaali’nin yapmış olduğu açıklamalar hoşuma gitti. Keşke Kübra hanımın açıklamaları gerçekleşse işte o zaman istediğimiz Gaziantepspor’u görebiliriz. Yine de bu takımın daha güzel günler yaşaması için elimizden geleni yapacağız.

Hanifi Öcük (Gaziantepspor kurucu üyesi)

YÖNETİM BİRŞEY BİLMİYOR

Gaziantepspor’da yeni bir yönetim oluştu ama Balık baştan kokar. Başta sorun varsa altta de sorun olur. Bu kulüp gelir – gider kapısı ve ticarethane olarak görülmemeli. Burası ticarethane değil, gerçek anlamda kulüpte yöneticilik yapmaları gerekiyor. Sergen Yalçın ilk defa bu takımda görev yapıyor. Her takımın mutlaka inişli çıkışlı grafiği vardır. Zaten Gaziantepspor iniş kredisini bitirmişti artık çıkışa geçme zamanı gelmişti, bu ortamda da Sergen geldi, hâlbuki Sergen teknik direktör değil ama şans yüzüne güldü Gaziantepspor kapısını açtı. Hep iyi olur diye bekliyoruz ama bakalım inşallah yeni yönetim kötü giden günlere son verirler de bundan sonra ki sezonlarda başarılı oluruz.

Mustafa Balkara (Emekli)

SIKINTIYLA STADA GİRİYORUZ

Bu hafta oynanan Kayserispor maçına gittim Allah var taraftarlar takımı çok iyi destekliyorlar ama bilet alarak içeriye girmek çok zor. Paramızla bilet alıyoruz büyük bir sıkıntıyla ama içeriye girmekte zorlanıyoruz buna bir çözüm bulmaları gerekiyor. Yönetim değişti ama başkan hala Kızıl o zaman biz bu işten ne anladık, değişen ne olacak. Ahmet gitmiş Veli gelmiş. Sadece burada, Kızıl giderse o zaman takım düzlüğe çıkar.