Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Ali Çiftçi ise Yasin-i Şerif okuyarak Mehmetçik'lere ve Türkiye Cumhuriyeti devletine destek verdiler.

İSTİKLAL MARŞI İLE DESTEK VERDİ

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz da İstiklal Marşı okuyarak Afrin'e düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi. Yılmaz yaptığı konuşmada, "Bu operasyonun amacı terör örgütlerinin o noktadan temizlenmesi. O bölgeden ülkemize gelmekte olan ve ülke bütünlüğünü tehdit eden unsurların temizlenmesi ülkemizin beka meselesidir. Bu ülkeyi bölmekte başarılı olamayacaklar" dedi. Konuşmasında şehitleri de anan ve vatanın bir nevi şehitlerin emanetin emaneti olduğuna işaret eden Yılmaz, İstiklal Marşı'nı okuyarak Afrin Operasyonu'na destek verdi.

YASİN-İ ŞERİF OKUYARAK ORDUYA DUA EDİLDİ

Gaziantep Kızıklar Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği Enver Bağcı yaptığı konuşmada, "Afrin'e destek amacıyla toplandık. Dış güçler bu vatanın Kurtuluş Savaşı'nda, Çanakkale Savaşı'nda gösterdiği mücadeleyi ve başarıyı görmezler mi? Fransızlar koskoca orduyla Gaziantep'i işgal etmişlerdi. Ama başaramadılar. Bundan sonra da başaramayacaklar" dedi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Ali Çiftçi de katıldığı destek programında Yasin-i Şerif okuyarak orduya ve devlete başarı duasında bulundu. HABER MERKEZİ