Türkiye Muhtarlar Derneği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz, muhtarlıkta 7’nci döneminin sonuna geldiğini belirterek, "Bu bir rekorsa rekor. Yeni dönem için yine muhtar adayıyım. Zaten ben gitmek istesem de mahalleli beni bırakmaz" dedi.

MUHTARLIĞIN ANA-BABA YASASI GAZİANTEP

Ankara-Gaziantep arasında yıllardır mekik dokuyarak muhtarlar için mücadele ettiğini, onların yaşam standartlarının artırılması için meclise otobüslerle muhtar taşıdığını belirten Ökkeş Titiz, "Muhtarların hakkını aradık. Yaptıklarımızla muhtarlığın anayasası-babayasası Gaziantep haline geldi. Muhtarların hakkını aradık" dedi.

4 MUHTAR CEZAEVİNE GİRDİ

Gaziantep'te 4 tane muhtarın bağ kur primini yatıramadığı için cezaevine girdiğini hatırlatan Titiz, "Girişimlerimiz sonucu muhtarların yüzde 90 oranında zam almasını sağladık. 4 tane muhtar bağ kur primini yatıramadığı için cezaevine girdi. Muhtarların hakkını aramışız" diye konuştu. Sadece muhtarlar ve mahallelinin sorunlarıyla ilgili değil, kentin trafik başta olmak üzere, eğitim, kültür ve sosyal hayatıyla ilgili de pek çok konuda katkılarının olduğunu söyleyen Titiz, "Zeugma Mozaik Müzesi'nde, köprülü kavşaklarda, uzay çatılı pazar yerlerinde imzamız var. Benim bu 7’nci dönemim. Ben istesem de mahalleli beni bırakmaz. O yüzden yeniden muhtar adayıyım" şeklinde konuştu.

Meral KINACILAR