Gaziantepspor'un yeni transferi Uğur Yıldırım dün gece şehrimize geldi. Sadece Gaziantep27'nin görüntülediği Uğur'u arkadaşları karşıladı. Oldukça heyecanlı gözüken Uğur Yıldırım Gaziantepspor'a severek geldiğini ve bu takımla büyük başarılar elde edeceklerini söyledi.
Havaalanında Serdar Özekşi ve Eyüp Özka'ın sohbet ettiği Uğur kendisine çok güvendiğini ve Gaziantepspor için elinden geleni yapacağını söyleyerek, "ben buraya boşuna gelmedim" dedi.Gaziantepspor bu sezon adından çok bahsettirecek
Uğur Yıldırım formasını giyeceği Gaziantepspor'u ligde çok başarılı olacağına söyledi. Hollanda'da Heerenve'de başarılı bir performans sergileyen ve özellikle kullandığı frikiklerden attığı gollerle tüm dünyada dikkatleri üzerine toplayan Uğur Yıldırım taraftarlara seslenerek, "geçen sezon sıkıntılı bir dönem yaşandı. Ama bu sezon artık o sıkıntıların yaşanacağını sanmıyorum. Takımda çok iyi bir arkadaşlık var. Böyle bir ekibe geldiğim için son derece mutluyum" dedi.
Arkadaşları karşıladı
Gaziantepspor'un yıldız transferi Uğur Yıldırım'ı Gaziantep Havaalanında arkadaşları karşıladı. Küçüklüğünden beri arkadaş olduğu İhsan Özel ve Avukat Süleyman Çiçek'in karşıladığı Uğur hasret giderirken Gaziantep'e ilk kez gelmesinin heyecanını da yaşıyordu. Dün gece objektiflerimize poz veren üç arkadaş Gaziantepspor'un başarıdan başarıya koşacağını söyledi.