Her iki ekibin geride kalan 32 haftalık periyotta oluşan istatistikler oldukça dikkat çekici.

İşte iki takımın istatistikleri:
-Süper Lig tarihinde Gaziantep F.K ile Kasımpaşa arasında oynanan tek maçı bu sezonun ilk yarısında Gaziantep ekibi 4-3 kazandı.
-Evinde oynadığı son altı Süper Lig maçını kaybetmeyen ve 12 puan toplayan Gaziantep FK (3G 3B), sezonun ilk 10 iç saha karşılaşmasından aynı puanı çıkarabilmişti (3G 3B 4M).
-Deplasmanda çıktığı son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Kasımpaşa (1M), bu üç karşılaşmada da rakip filelere ikişer gol gönderdi.
-Bu sezon İstanbul takımlarına rakip olduğu dokuz Süper Lig maçında da en az ikişer gol yiyen Gaziantep F.K (toplam 25, maç başına 2.8), evindeki dört karşılaşmanın üçünden puansız ayrıldı (1G).
-Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara konuk olduğu son dokuz Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Kasımpaşa (4G 4B), tek yenilgisini geçen sezon Ankaragücü'den aldı (0-3).
-Süper Lig'e verilen ara sona erdiğinden bu yana oynanan altı maçlık süreçte mağlubiyet almayan tek takım olan Gaziantep FK (2B 4M), aynı zamanda ligde devam eden en uzun yenilmezlik serisinin sahibi konumunda (6 maç).
-Bu sezon Süper Lig'de Gaziantep F.K formasıyla en fazla gole doğrudan katkı sağlayan isim olan Olarenwaju Kayode (10 gol & 6 asist), sezonun ilk yarısındaki Kasımpaşa maçında üç golde pay sahibi olmuştu (2 gol & 1 asist).
-Gaziantep F.K forması giyen Alexandru Maxim, Süper Lig'e verilen ara sona erdiğinden bu yana çıktığı altı maçın beşinde birer gole doğrudan katkı sağladı (4 gol & 1 asist).
-Kasımpaşa'nın deplasmanda attığı son altı Süper Lig golünün dördünde Mame Thiam'ın doğrudan katkısı var (2 gol & 2 asist).
-Dış sahada çıktığı son iki Süper Lig maçında üç gol atan Kasımpaşa forveti Bangaly-Fode Koita, sezonun ilk 10 deplasmanında iki gol sevinci yaşayabilmişti.
A.SERDAR ÖZEKŞİ