STAD: ESENYURT NECMİ KADIOĞLU
TARİH: 13 NİSAN 2018 CUMA (BUGÜN)
SAAT: 18.00
HAKEMLER: ALPER ÇETİN - CUMHUR ALTAY - BARAN ERASLAN
YAYIN: BEIN MAX 1

Spor Toto 1. Lig temsilcimiz Gaziantepspor, TFF birinci liginin 31’inci haftasında bugün deplasmanda İstanbulspor’un konuğu oluyor.

Bu sezon Spor Toto 1’inci ligde düşen kırmızı – siyahlı temsilcimizde futbolcular bugün formaları ve kendileri için mücadele edecekler.

Kocaeli A Klasman hakemlerinden Alper Çetin’in yöneteceği mücadele saat 18.00’da başlayacak. Karşılaşma Beın Max 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

TESLİM OLMAYACAKLAR

Süper ligde ki 27 yıllık serüveninin ardından Spor Toto birinci ligde sadece bir sezon kalan ve küme düşmesi kesinleşen Gaziantepspor’un genç futbolcuları her şeye rağmen mücadeleden kopmayacak.Kırmızı – siyahlı futbolcular alt yapısında yetiştiği Gaziantepspor’un armasına saygı duyarak sahaya çıkıp, ellerinden gelenin en iyisini yaparak puan veya puanlar almanın savaşını vermek istiyor. Teknik direktör Faik Demir, bütün olumsuzluklara rağmen kalan haftalarda oyuncuları maçlara hazırlamaya devam ederken, Gaziantepspor’u bugün oynanacak maçta teslim olma yerine mücadele gücü yüksek bir oyun anlayışla oynatacak.
MUHARREM TÜRKOĞLU