Mavi ? Beyazlıların teknik direktörü Erol Azgın, 2011 ? 2012 sezonunda da Gaziantepli futbol severlere başarılı ve hedefi yüksek olan bir takım izlettireceklerini söyledi.

HER ŞEY YOLUNDA


Şu ana kadar yapılan çalışmalarla takım anlamında iyiye doğru yol aldıklarını söyleyen Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Erol Azgın, ? Hem başarılı bir sezon geçirmek, hem de Türk futboluna yeni isimler kazandırmak istiyoruz. Takım olarak her şey yolunda gidiyor, buna kulüp başkanımız ve yönetim kurulumuzun verdiği destekleri de eklersek önemli derecede sakıntı yaşamıyoruz? dedi.

İYİYE

DOĞRU YOL ALDIK


Sezonun ertelenmesinin ardından antrenmanlar ve hazırlık maçlarıyla 3. etap çalışmalarına Gaski tesislerinde devam ettiklerini açıklayan Azgın, ?Takım anlamında iyiye doğru yol aldık. Kendi tesislerimizde olmanın rahatlığını çalışmalarda yaşıyoruz. Herhangi önemli bir sıkıntı yok. Ara sıra ufak-tefek sakatlıklar oluyor. Ama çalışmalarımızda ve programımızda her şey düşündüğümüz gibi devam ediyor? dedi.


YENİ YILDIZLAR KAZANDIRACAĞIZ


Yeni sezon öncesi hazırlık maçlarına devam edeceklerini söyleyen Azgın, ?Yeni transferlerimizin geneli genç ve gelecek vaat eden oyunculardan kurulu, elimizde ki mevcut kadroda da çok sayıda ki oyuncularımızla gelecekte Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmayı hedefliyoruz? dedi.


MOTİVASYONU DÜŞÜRMEYECEĞİZ


Ligin ertelenmesinin bir takım motivasyon sıkıntılarına yol açtığını açıklayan Azgın, ? Oynayacağımız hazırlık maçları ile motivasyonu daha da aşağılara düşürmemeye gayret edeceğiz. Yeni sezonun başlamasına üç hafta gibi bir zaman kaldı, biz bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz. Takımda her şey yolunda giderken tek sıkıntımız hastalıkların ve sakatlıkların olmaması? diye konuştu.