GAZİANTEP (İHA) AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, seçime 1 gün kala İslahiye’de partililerle buluştu. Fatma Şahin’in mitingine yaklaşık 10 bin kişi katıldı.
AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin; AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Şamil Tayyar, Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ile birlikte 30 Mart yerel seçimlerine 1 gün kala partililere İslahiye’den seslendi. Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda geçirdiklerine vurgu yapan Fatma Şahin, AK Parti için destek çağrısında bulundu. Şahin’in mitingini yaklaşık 10 bin kişi takip etti.
Düzenlenen mitingde söz alan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, “Oy insanın namusu gibidir. Benim analarım, bacılarım kardeşlerim, amcalarım, dayılarım, büyüklerim bu basiretli İslahiye halkı oyunu para için satmaz. Parayla gelenlere defolun gidin deyin. İnşallah 30 Mart’ta onlara en büyük dersi siz vereceksiniz” dedi.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
“Ey İslahiye, destan senindir. Sevgili bacılarım, ablalarım, kardeşlerim, ağabeylerim, sevgili gençler. Şimdi buradan bakıyorum, güneş hafif hafif açılıp kapanıyor. Ancak 30 Mart sabahı güneş bir başka doğacak. İslahiye’de inşallah 30 Mart’ta İslahiye yeni bir istiklal mücadelesi verecek. İnşallah kaderini değiştirecek. O yüzden biz İslahiye’yi ve İslahiyelileri çok seviyoruz. Her ilçeyi seviyoruz ama üzümün başkenti, biberin başkenti İslahiye, İslahiye bir başka güzel. Şimdi bana diyorlar ki ‘kırmız plakalı araba gitti, bakanlık gitti, 30 Mart’ta milletvekilliği de gidecek.’ Dedim ki en büyük makam benim kardeşlerimin gönlüne girmek ve onları hayrı duasını alabilmek. Dersimize çalıştık. Recep Tayyip Erdoğan’ın ekibiyiz.”
Fatma Şahin ve beraberindeki heyet, ilçe ve beldelerde çeşitli ziyaretlerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.