Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, aralarında daha önceden husumet bulunan 2 grup arasında çıkan kavgada kimliği belirsiz kişinin kalaşnikofla açtığı ateş sonucu 39 yaşındaki Cuma Şahin ve 34 Mehmet Murat yaşamını yitirdi, 1’i ağır 2 kişi yaralandı.
Olay, dün gece geç saatlerde Aydınlık Mahallesi 37’nci Sokakta meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunduğu öne sürülen iki grup, sokakta karşılaşarak tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada, kimliği öğrenilemeyen bir kişi, yanında bulunan kalaşnikof tüfek ile ateş açtı. Açılan ateşte; aynı aileden Hayrullah (41), Nurullah (40) ve Mehmet Murat ile Cuma Şahin yaralandı.
Silah seslerinin duyulmasının ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, çevrede inceleme yaptı. Sağlık ekipleri de yaralıları ilk müdahalenin ardından ambulansla İslahiye Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada yapılan müdahalelere rağmen Cuma Şahin ve Mehmet Murat yaşamını yitirdi. Acil serviste tedavisine başlanılan yaralılardan Hayrullah Murat, hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne sevk edildi, Nurullah Murat ise taburcu edildi.
HASTANE ÖNÜNDE POLİS ÖNLEM ALDI
Yaşanan olayın ardından güvenlik güçleri, İslahiye Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde uzun namlulu silahlar ve zırhlı araçlarla önlem aldı. Cuma Şahin ve Mehmet Murat’ın cesedi, otopsinin ardından yakınlarına teslim edilecek. Polis cinayeti işlediği ileri sürülen 1 kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, aralarında daha önceden husumet bulunan 2 grup arasında çıkan kavgada kimliği belirsiz kişinin kalaşnikofla açtığı ateş sonucu 39 yaşındaki Cuma Şahin ve 34 Mehmet Murat yaşamını yitirdi, 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Olay, dün gece geç saatlerde Aydınlık Mahallesi 37’nci Sokakta meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunduğu öne sürülen iki grup, sokakta karşılaşarak tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada, kimliği öğrenilemeyen bir kişi, yanında bulunan kalaşnikof tüfek ile ateş açtı. Açılan ateşte; aynı aileden Hayrullah (41), Nurullah (40) ve Mehmet Murat ile Cuma Şahin yaralandı. Silah seslerinin duyulmasının ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, çevrede inceleme yaptı. Sağlık ekipleri de yaralıları ilk müdahalenin ardından ambulansla İslahiye Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada yapılan müdahalelere rağmen Cuma Şahin ve Mehmet Murat yaşamını yitirdi. Acil serviste tedavisine başlanılan yaralılardan Hayrullah Murat, hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne sevk edildi, Nurullah Murat ise taburcu edildi.HASTANE ÖNÜNDE POLİS ÖNLEM ALDIYaşanan olayın ardından güvenlik güçleri, İslahiye Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde uzun namlulu silahlar ve zırhlı araçlarla önlem aldı. Cuma Şahin ve Mehmet Murat’ın cesedi, otopsinin ardından yakınlarına teslim edilecek. Polis cinayeti işlediği ileri sürülen 1 kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.