Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi’nin her zaman yanında olan ve bugüne kadar destek veren İmam Çağdaş Baklava - Kebap firması yöneticilerine Dernek yönetimi tarafından plaket verildi.

İmam Çağdaş Baklava - Kebap işletmesi,Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi tarafından hayata geçirilen Engelsiz İstihdam Merkezindeki Engelsiz Atolyelere verdiği destekle, özellikle de firmasının hediyelik bez çantalarını yaptırarak engellilerin çalışma hayatına katılmasını sağladı. Bu konuda sosyal sorumluluk örneği verdi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Engellilerin istihdamında önemli bir sosyal konuya el attıklarını belirten Burhan Çağdaş , "Engellilerin fırsat verildiği taktirde neler yapabileceklerini uygulama da görebiliyoruz..Türkiyeye örnek kurulan Engelsiz Atolyenin yaşaması için elimizden geldiğince, firma olarak bütün bez çantalarımızı Engelsiz Atolye ye sipariş veriyoruz. Onların da normal insanlar gibi her sabah işyerlerine gelip birer üretici konumuna gelmeleri bizleri mutlu etmektedir" dedi

KALENDER: ÇOK ANLAMLI BİR PLAKET

Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Kalender ise bu plaketin çok anlamlı olduğunu belirterek, "Şehitkamil Belediyesi ile ortak yapılan proje sonucunda ülkemize örnek engelsiz bir tesis kurduk. Engelsiz İstihdam Merkezinde, iş yerleri tarafından kabul görmeyen, işyerlerine alınmayan engelli kardeşlerimizi istihdam etmeye çalışıyoruz. Bez Çanta üretimlerimizin en büyük desteği İmam Çağdaş Baklava - Kebap firması tarafından olmuştur. Açılışımıza Yurtdışında olduğu için katılamayan Burhan Çağdaş'a plaketini Yeni Yönetim kurulumuzla ziyaret ederek takdim ettik. Desteklerinden ve üretimimize bulunduğu katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz. Yıllar önce söylenmiş bir sözü herkese örnek olarak vermek istiyorum. Sakata iş vermek, sadaka vermekten kolaydır. Sosyal sorumluluk sahibi firmaların Engelsiz Atolyelere destek olmasını istiyoruz" dedi.