Son haftalarda belirli bir çıkış yakaladıklarını kaydeden Günaslan, arkadaşlarıyla birlikte gelişme kaydettiklerini ve artık galibiyetle almaya başlayacaklarına inandığını ifade etti.

KOCA ÇINARI YAŞATACAĞIZ

Genç bir takım olduklarını ve en büyük sorunlarının tecrübesizlik olduğunu söyleyen Gaziantepspor’un defansında ki en iyi oyunculardan biri olan İlker Günaslan, “Ligin başlayalı 13 hafta oldu biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Gaziantepspor’un bulunduğu konumdan uzaklaşması için elimizden gelenin daha fazlasını yapma gayretini sarf ediyoruz. Son haftalarda takım olarak daha iyiye gittiğimizi görüyoruz, birkaç hafta içinde çok daha iyi olacağımıza inanıyoruz ve bulunduğumuz konumdan uzaklaşmak adına mücadelecimizi kanımızın son damlasına kadar da sürdürmek istiyoruz. Bu koca Çınar’ı yaşatacağız” dedi.

FARKLI OLABİLİRDİ
Geçen hafta oynadıkları Adanaspor maçında iyi performans sergilediklerini kaydeden Günaslan, “Rakibimizin açıklar vereceğini Faik hocam da tahmin etmişti bu konuda çalışmalar yaptık. Aslında bütün rakiplerimiz böyle üstümüze geliyor ama biz bir şekilde açıklarını yakalayıp değerlendiriyoruz. Bu maçta da daha iyi yaptık ve yakaladığımız ataklarımızı da keşke değerlendirebilseydik. O zaman daha farklı sonuçlar alabilirdik” dedi.

BİZE ÖNDERLİK EDİYORLAR
Teknik ekibin mutlaka İstanbulspor’u analiz ettiğini belirten Günaslan, “Bizde rakiplerin maçlarını sürekli seyrediyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yine yapmaya çalışacağız. Takım içinde tecrübeli abilerimiz var zaten onlar bize önderlik ediyorlar, yol gösteriyorlar. Bizlerde abilerimizi örnek alıp ayak uydurmaya çalışıyoruz. Onların tecrübelerinden faydalanacağız” dedi.

YETERLİ DEĞİL
Her maçta kendilerine destek veren grupların olduğunu açıklayan Günaslan, “Doğrusunu söylemek gerekirse bunlar bizi motive etme açısında yeterli değil. İki milyon nüfusa sahip olan Gaziantep şehri adına bu taraftarlarımız gerçekten çok az. Maçlarımıza gelenler Sağ olsunlar maçlarımızda destek oluyorlar ama tribünlerimizi doldursunlar, bizleri değil Gaziantepspor’u desteklesinler” şeklinde konuştu.
MUHARREM TÜRKOĞLU