İslam alemi olarak bir Ramazan ayına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Erol Coşkun, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik erzak kolisi dağıtımı gerçekleştireceklerini belirtti. Yardımsever vatandaşların katkılarıyla ve büyük bir titizlikle hazırlanan gıda kolilerinin, bağışçılar adına ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığını ifade eden Erol Coşkun, dayanışma ruhunun özellikle Ramazan ayında daha da anlam kazandığını vurguladı.

Valilikten rüzgar ve fırtına uyarısı
Valilikten rüzgar ve fırtına uyarısı
İçeriği Görüntüle

İYİLİK HAREKETİNE DESTEK OLUN

Vakfın sadece erzak yardımıyla sınırlı kalmadığını belirten Erol Coşkun, fitre ve zekât bağışlarının da vakıf aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını kaydetti. Yapılan her bağışın emanet bilinciyle gerçek ihtiyaç sahiplerine teslim edildiğini dile getiren Coşkun, destek veren tüm hayırseverlere teşekkür etti. Toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çeken Başkan Erol Coşkun, “İhtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünde bir tebessüm olabilmek en büyük mutluluğumuzdur. Tüm hayırsever vatandaşlarımızı bu iyilik hareketine destek olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI

Gaziantep Yardım Vakfı’nda kısa süre önce yönetim değişikliğinin yaşandığını da hatırlatan Başkan Erol Coşkun, “Tarık Aytekin, Erol, Mavi, Necdet Kanalıcı, Ergun Yetkin, Mahmut Necip Köroğlu ve Sabri Aykaç’tan oluşan yönetim kurulumuzla birlikte ihtiyaç sahipleri ile yardımsever vatandaşlar arasında köprü olmak ve daha fazla insanın mutluluğuna vesile olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.