GAZİANTEP'te bir markete giren 5 kişinin kasadan 23 bin lira para ile sigara çaldığı ileri sürüldü. Güvenlik kamerası görüntülerinde markete girdiği görülen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, geçen salı günü 03.00 sıralarında Merveşehir Mahallesi'nde bulunan Abdulkadir İnce'ye ait markette meydana geldi. İddiaya göre, kepenk kilitlerini kıran ve kapısını da levye kullanarak açan 5 kişi girdikleri marketin kasasında 23 bin lira para ile bir miktar sigarayı çalarak kaçtı. Sabah saatlerinde gelen Abdulkadir İnce, market kapısının açık olduğunu görünce polise haber verdi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede kasada bulunan 23 bin liranın yerinde olmadığı belirlendi. Sattığı minibüsünün parasını kasada bulundurduğunu söyleyen İnce, polisten şüphelilerin biran önce bulunmasını istedi.

23 bin lira çalan şüphelilerin markete girmeleri ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kepenklerini kırıp, kapısını levye ile açtıkları markete giren şüphelilerin, çıkışta çaldıkları sigara ve diğer malzemeleri ceplerine koydukları görülüyor.

Market ve çevresindeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyen polis, 5 şüphelinin kimliklerinin saptanarak yakalanmasına çalışıyor.