Gaziantepspor'da tarihi boyunca bu kadar kadro sıkıntısı yaşanmamıştı.Süper ligin ikinci yarısına girilecek haftada ilk rakip olan Galatasaray karşısında elde kalan 11 futbolcu ile çıkılmak zorunda kalışı, Gaziantepspor için büük tehlike arzediyor.

Bugüne kadar kadrosundan 7 futbolcusunu gönderen ancak henüz transfer yapamayan kırmızı-siyahlı takımda Muhammet Demir'in sakat, Bekir ve Traore'nin de cezalı olması kadro sayısını bir anda 12'ye düşürdü. Bunun yanı sıra Yargıtay’dan çıkan karar sonrası İbrahim Akın’ın devreden çıkması da kırmızı siyahlıların bir kişi daha eksik kalmasına yol açtı.

4 YABANCI GİTTİ

Lige Galatatasaray ile başlayacak olan Kırmızı-siyahlı takımda toplam 7 futbolcu ile yollar ayrıldı. Yabancılardan İvan, Sernas, Milevskiy ve Semir Stilic'in gittiği Gaziantepspor'da gençlerden Taşkın Çalış, Kerem Eryılmaz ve Koray Öztürk ile yollar ayrıldı.

KADRODA 18 KİŞİ VAR AMA..

7 futbolcunun gittiği Gaziantepspor'da 18 kişi kaldı. Sakat ve cezalı olan futbolcularla birlikte ise bu sayı iyice düştü. Muhammet Demir'in sakat olduğu kırmızı-siyahlı takımda Bekir Ozan Has ve Traore cezalı. Oğulcan Çağlayan'ın sözleşme imzalamadığı Kırmızı-siyahlı takımda Galatasaray karşısına transfer yapılmadığı takdirde sadece 11 futbolcu çıkabilecek.

İŞTE ŞU ANKİ KADRO

Karcemarskas, Serdar Kulbilge, Şenol Can, Kemal Tokak, Marius Stankevicius, Binya, Haris, Bekir Ozan, Orhan Gülle, Ekrem Dağ, Turgut Doğan Şahin, Serdar Özbayraktar, Traore, Cenk Tosun, Muhammet Demir, Mustafa Durak, Oğulcan Çağlayan

GİDENLER: Taşkın Çalış, İvan, Sernas, Milevskiy, Semir Stilic, Kerem Eryılmaz, Koray Öztürk

SAKAT: Muhammet Demir, Erman Bulucu

CEZALI: Bekir, Traore

GERİYE KALANLAR

Karcemarskas, Serdar Kulbilge (yedek kaleci) Şenol Can, Kemal Tokak, Marius Stankevicius, Binya, Haris, Orhan Gülle, Ekrem Dağ, Turgut Doğan Şahin, Serdar Özbayraktar, Cenk Tosun, Mustafa Durak