Ekmek almak için evden çıkan dönmeyen S.P’nin beyaz renkli bir araçta götürüldüğü iddiası ortalığı karıştırdı. Polis ekiplerince bulunan genç kız, annesine tanımadığı 4 kişi tarafından cinsel saldırıya uğradığı söyledi. Mahalle sakinlerinin ayaklandığı olayda 4 kişi gözaltında.
Olay Şahinbey ilçesi Cengiz Topel Mahallesi'nde meydana geldi. 23 yaşındaki konuşma ve işitme engelli S.P. bakkala gitmek için evden çıktığı ancak geri dönmedi. Durumdan endişe eden ailesi çevreye sorduklarında kızın bir araca binerek uzaklaştığını öğrenince durumu polise bildirdi.
EKİPLER HAREKETE GEÇTİ
İhbar üzerine çalışma başlatan Şahinbey Emniyet Müdürlüğü ekipleri genç kızı saatler sonra Vatan Mahallesi Mehmet Gezelge Caddesi üzerinde buldu. Genç kız; annesine evden çıktıktan sonra daha önce tanımadığı bir erkek tarafından zorla beyaz renkli bir araca bindirildiğini, daha sonra tanımadığı şahsın daha araca bindiğini ve bilmediği yere götürüp kendisine tecavüz ettiklerini söyledi.
BOYACI TESİSATÇI, BERBER…
Polis ekipleri yaptığı çalışmalarda şüphelilerin boyacı M.Ş.E, (25), tesisatçı M.T. (27), berber S.B. (28) ile berberin kalfası F.R. (17) olduğu belirlendi. Şüpheliler polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayı öğrenen mahalle karakolunun önüne gelerek şüphelerin kendilerine teslim edilmesini istedi. Polis uzun süre vatandaşları sankinleştirmeye çalıştı.




