Takımda ki kadronun gerçek kimliğiyle oynamaya başladığını açıklayan tecrübeli teknik adam, önlerinde 8 final haftasının olduğunu dile getirdi.Öncelikli hedeflerinin sezonu ilk iki arasında kapatmak olduğunun açıklayan Altıparmak, en kötü ihtimal ise Play Off’tan çıkmak olduğunu kaydetti.BÜTÜN OYUNCULARIMIZA İHTİYACIMIZ VARMilli maçlar ve yerel seçimler nedeniyle verilen arayı yoğun çalışma temposuyla geçirdiklerini söyleyen Gazişehir Gaziantep teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “Yakaladığımız güzel bir hava var o havayı kaybetmeme adına geçen haftayı günde çift idman yaparak geçirdik. Bundan sonra artık ara olmayacak, sezon sonu olması ve vücutların yorulmasından dolayı son yüklemeleri yapıyoruz. 3 – 4 günlük izinden sonra vücut olarak dinlendiler ama onları tekrar hazırlamamız gerekiyor. Dünden itibaren çalışmalarımızı teke düşürdük gerçekten futbolcularımız çok yoruldular, çalışmalarımız çok iyi bir tempoda gidiyor. Herkesin isteği arzusu çok iyi. Neticelerin iyi olması oynanan oyun herkesin moralini yerine getirdi. Gerçek kimliğimizle oynamaya başladık. Son 2 – 3 haftadır neredeyse tam kadroya yakın oynamaya başladık. Bu bizi çok sevindiriyor. Özellikle defansif arka tarafta tam oynadığımız zaman daha doğrusu mevkisin deki arkadaşlar oynadığı zaman neler yapacağımızı biliyorduk. Çok şükür her şeyimiz iyi gidiyor. Bu anlamda da iyiyiz. Artık bundan sonra 8 tane maçımız var ve her maça odaklanıyoruz. Bütün oyuncularımıza ihtiyacımız var bunu kendileri ile yaptığı toplantılarda da söyledim. Bir hafta kadroda yer alabilir ama bir hafta sonra kimin oynayacağını kimse bilemez. Kim iyi ise o oynayacak. Onun için onlar çalışacaklar biz de onların hem hakkını vereceğiz bu da bizi başarıya götürecek” dedi.
SÜPER LİG’DE GÖRECEĞİZ
göreve geldiği günden bu yana ilk iki umudunu hiç kaybetmediğini ifade eden Altıparmak, “Kötü gittiğimiz zamanda bile söylemiştim bunu. Nasıl başladığın değil nasıl bitirdiğin önemli. Bazı şeyleri kendimize göre kurguluyoruz. Takımımıza olan inancımız, fikstürler, oynanacak maçlar bunlarla alakalı biz kendi hesabımızı çok iyi yaptık ve bundan sonra inşallah eğer hesapladığımız gibi olursa Gençlerbirliği maçında burada onlarla final oynayacağız ama bunu yapabilmemiz için bizim 8 haftayı özellikle Gençlerbirliği maçına kadar kayıpsız geçmemiz gerekiyor ki bu yaptığımız hesaplar tutsun. Biz rakiplerimizden ziyade kendimizin kazanması ve kendi işimizi kendimiz yapmamız gerekiyor. Daha sonra onların puan kaybını bekleyeceğiz. Eğer onlar puan kaybeder bizde kaybedersek bu söylemlerimizin hiç bir esprisi kalmayacak. Ama bizim için önemli olan tek şey var sezon bittiğinde Gazişehir takımını inşallah Süper Lig’de göreceğiz. İlk 2 bizim önceliğimiz bu hedef için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Eğer o olmadı Play-Off’a kaldık diye de üzülmeyeceğiz. Buradan da Süper Lig şansımız devam edecek çünkü. Biz şu an ilk 2’den çıkmak için sıkı bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

ÇOK CAN YAKARLARDI
Ligde hiç bir maçın kolay geçmeyeceğini açıklayan tecrübeli teknik adam, “En kötüsü Karabük diyoruz ama her takıma 4-5 net pozisyon yakalıyorlar. Biraz tecrübeli olsalar çok can yakarlardı. Afyon ile oynayacağımız maç bizim için şampiyonluk maçı gibi. 8 maçımıza da final gözüyle bakıyoruz. İnşallah Afyon maçıyla serimize devam edeceğiz” açıklamalarını yaptı.MUHARREM TÜRKOĞLU