Gaziantepspor’da göreve geldiği günden itibaren teknik direktörlüğü tartışılan Sergen Yalçın’ın antrenman halleri bir başka oluyor.

Devre arası kampının son günüden Antalya’dan ayrılan ve sezonun ilk maçının son antrenmanında takımla birlikte olan Sergen Yalçın, son iki hafta da Antalya’da pro lisans kursunda olması nedeniyle yine kırmızı siyahlı takımla birlikte doğru dürüst çalışma imkanı olmamıştı.

Spor Toto süper ligde geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynanan maçta farklı mağlup olan Gaziantepspor’da gözler Sergen Yalçın’da olurken, o ise cep telefonuyla oynarken görüntülenmişti.

TEK BAŞINA TOPLA OYNADI

Sergen Yalçın’ın kırmızı – siyahlı takımla anlaşma sağlayarak çalıştırıcılık görevine getirilmesine rağmen, antrenmanlarda sadece kendi adına futbol topuyla oynaması dikkat çekti. Sergen Yalçın’ın antrenmanlarda ki genel hali fotoğraflarda net bir şekilde belli olurken, sportif direktörün takımı çalıştırma yerine kaleye şut çalışmayı veya yardımcı antrenörlerle karşılıklı paslaşmayı tercih etmesi Gaziantepspor’lu futbolculara nasıl antrenman yaptırdığını gösteriyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU