AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin ve Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, Aydınlar ve Şirinevler Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Geç saatlerde olmasına rağmen coşkulu kalabalığın karşıladığı adaylar yeni projelerinin tanıtımını yaptı.
Aydınlar ve Şirinevler Mahallesi’nde AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin ve Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, coşkulu kalabalığın tezahüratlarıyla karşılandı. Davul zurna eşliğinde alana gelen Başkan adayları Şahin ve Fadıloğlu seçilmeleri durumunda Gaziantep'e yapacakları projelerin tanıtımını yaptı.
BİZİM AMACIMIZ SİZLERİN HAYAT STANDARTLARINIZI DAHA YUKARIYA ÇIKARMAK
Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu yaptığı konuşmasında, “Bildiğiniz üzere, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler münasebetiyle, kapı, kapı, ev, ev, işyeri, işyeri dolaşıyoruz. Özellikle Fatma Şahin hanımefendinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmesi bizleri mutlu etti. Hanımların özellikle bu bölgede vermiş olduğu desteklerden dolayı da çok teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını ve isteklerini biliyoruz. Özellikle muhtarımızla yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde öncelikle yapılan sosyal tesis ve bu bölgedeki sağlık ocağından şikayetiniz söz konusuydu. Yaptığımız çalışmalarla bu sıkıntıları giderdik. Bizim kaygımız sizlerin hayat standartlarınızı daha yukarıya çıkarmak. Bunun için burada yapılan çalışmalarla bu standarttı yukarıya çektiğimize inanıyoruz. Ama yapacağımız yeni proje ve çalışmalarla bu çıtayı daha da yükselteceğiz. İnşallah bundan sonraki süreçte de eksik kalan yatırımları adım adım yukarıya çıkararak, sizlere hizmet etmek adına hap birlikte yine gayret göstereceğiz” dedi.
İBRAHİMLİ'DE NE VARSA AYDINLAR'DA ŞİRİNEVLER'DE DE OLACAK
Biz Başbakanımızın liderliğinde hiç bir şey eskisi gibi olmayacak diyerek, bu yola çıktıklarını ifade eden AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin; “Hatırlarsanız önce insan dedik. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın dedik. İnsanımızı, kadın, erkek, yaşlı, genç, engelli, engelsiz, herkesin birinci sınıf vatandaş olacak dedik. Harkasın anası babası kim olursa olsun, dini, dili, ırkı, ne olursa olsun herkes birinci sınıf vatandaş olacak, birinci sınıf insan olacak diye biz bu yola çıktık. Biz birlikte Gaziantep’iz dedik. Gaziantep’te, Şehitkamil’de, Şahinbey’de, hiçbir mahalleyi, hiçbir mahalleden ayırt etmedik. İbrahimli ’de ne varsa, Aydınlar Mahallesi’nde Şirinevler Mahallesinde de aynı şey olması anlayışıyla, bu yolculuğa devam ediyoruz. Öncelikle insan dediğimiz de sizlerin bizim için ne kadar önemli olduğunu, ne kadar kıymetli olduğunuzu bilmenizi istiyoruz. 12 yıldan beri sizin kaderinizle kendi kaderimizi birleştirdik. Acınız, acımız, sevinciniz, sevincimiz, kaderiniz, kaderimiz dedik ve nerede olmamız gerekiyorsa, orada olarak, sizlerle beraber bir kardeşlik hukuku içerisinde, yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.