ENES NURAL “KAPATMAK İÇİN UĞRAŞIYORLAR”

Biz hiç bir zaman formamızı son şeyine kadar devam ettirdik. Hiç bir sıkıntı olmadan. Ücret almadan devam ettirdik. Ve devam ediyoruz. Sırf Gaziantep halkı ve taraftarı için. Başka hiç bir şey için değil. Burdaki yönetim ve başkan olsun bir sürü şeylerin içine giriyorlar sırf kulübü kapatmak için. Yani Başkan demeye bile dilim varmıyor bu adamlara. Bunlar Gaziantepspor’u yaşatmak için değil kapanması için uğraşıyorlar.

YUNUS ŞENÇAY “BİZİ EZMEYE ÇALIŞIYORLAR”

Öncelikle herkes bilsin. Burada herkesin düşüncesi kendisine ait. Başkan geçen hafta bizimle konuştu ve Cumartesi günü sürprizim var ve bir takım istekleriniz yerine gelecek dedi. Bizde umutlandık Başkan bizimle böyle konuşunca. Sonra baktık ki biz kendi kendimize idman yapıyoruz. Paralarımızı alamayınca idman yapmayacağımızı söyledik. Cumartesi günü baktık 3 abimizi kadro dışı bırakmışlar. Yani bu demek ki bu 3 büyüğü gönderecekler. Biz yıllardır böyleyiz. Nasıl olsa alt yapıdan çıkanlara para yok diyerek bizi ezmeye devam edecekler. Başkan sözünde durmadı. Bunu yönetici söyledi toplantıda maçlara ve idmanlara da çıkmayın. Gerekirse maçlara çıkmayın Şubat ayında hepinizin sözleşmesini feshedelim evinize gidersiniz diye. Hocalarla çıkmama kararı aldınız onu da düşünün dedi. Burada tek futbolcular değil personellerde mağdur.

ZEKİ SİNANOĞLU “KULÜBÜ YAŞATMAK İSTİYORUZ”

Manisaspor maçından sonra bir açıklama yaptım. Ondan sonra değişen tek şey yemek oldu. Ben 24 yaşındayım aileme ben bakıyorum. Ve 6 yıldır evime para veremiyorum. Çocukların dolmuş parası olmayınca eve de gidemiyorlar. Başkanımıza bize maddi destek sağlamasını istedik. Ama o bize para veremeyeceğini söyledi. Sonuçta burada kulüp yönetiliyor. Başkanın elini taşın altına koyması lazım. Ama bu hiç bir şekilde olmuyor. Yöneticiler Şubat ayında feshederiz buradan gidersiniz diyorlar. 3 abimizi kadro dışı bıraktılar. Kabul etmiyoruz. Hepsinin arkasındayız. Onlar giderse biz de gideriz. Doğru düzgün idman bile yapmıyoruz. Şu an kafamız çok dolu. Mutlu etmek zorundalar. Biz kümede kalmak istiyoruz ama düşersek de bu mevcut kadroyla çıkacağımızdan eminiz zaten. Ama bu ortamı dağıtmak istiyorlar. Biz bu kulübü yaşatacağız onlar kapatmak istiyor biz buna izin vermeyeceğiz.

Bazı yönetici abilerimiz bize küfürler ediyor. Üzerimize araba sürüyorlar. Kulübün yaşatılmasını isteyen bizlere engel oluyorlar. Onlar kapatılmasını istiyorlar. 4 aydır maaş almıyoruz. Biz gidersek burada aç kalırsınız diyorlar. Kulübün lambalarını bile satarsınız diyorlar. Bize kimse sahip çıkmıyor. Ümraniyespor maçına nasıl gideceksiniz onu düşünün dediler. Yok mu şu Gaziantep’te biri bize sahip çıkacak.

SERHAN YILMAZ “ÇÖZÜM YOLU SUNULMUYOR”

Kulübün alt yapısından yetişen yaklaşık 7 senedir profesyonel olarak oynuyorum. Kulüpte açıkçası sıkıntılar her zaman vardı ama bu sene gerçekten en üst seviyeye ulaştı. Sezon başı zaten kamp yapamadık şimdi yine kamp yapamadık. Devamlı bir kaos bize çözüm yolu da sunulmuyor. Buradaki herkesin futbol hayatına zarar veriliyor. Bizim söylediğimiz şeyler hep yanlış algılanıyor yanlış lanse ediliyor. Açıkçası ben bu durumun düzelmesi için ne yapılacağını da bilemiyorum. Her şeyi yaptık ama olmadı. Biz bir takımız her zaman dediğimiz gibi bir birimizin arkasındayız.

ELYASA SÜME “VALİMİZ DERDİMİZİ DİNLESİN”

Zor şartlar altında çalışıyoruz. Burada çok oyunlar dönüyor maalesef. Karalamalar var o var bu var. Birine çamur atmak en kolayı. Burada bir müdür vardı. Kendisi burada zaten benim gördüğüm kadarıyla herkesi birbirine düşürdü. Yönetim ve futbolcusuyla. Burada bir köprü oluşturması gerekirken herkesi bir birine düşürdü bu takımda hiç kimsenin kötü niyeti yok. Herkes sadece amacı işi sahada futbol oynamak. Seyircilere güzel şeyler izlettirmek. Armayı gururlu bir şekilde temsil etmek. Biz bu işlere girmek ve konuşmak istemiyorduk. Maalesef bu tip oyunlardan biz kadro dışı kaldık. Farklı şeylere yol açıldı. Her anlamda zorluk çekiyoruz açıkçası. Buradan da zaten hani büyük borç var diyorlar. Ben yıllardır buradayım bütün alacaklı olan futbolcu arkadaşlar var. Topladığın zaman 50-55 milyon TL bir rakam ortaya çıkıyor. Kulübünde borcu 100 milyonmuş. Burada geçmişte oynayan arkadaşlardan maddi ve manevi olarak her türlü fedakarlığa hazırlar. Kulüp yaşasın diye. Bu rakamlar gözlerinde büyütülmesin. İnanılmaz şeyler yapılabilir. Bu çocuklarda her zaman bunu söylüyoruz inanılmaz bir potansiyel var. Bu takım bu sene düşebilir ama bunu düzeltebiliriz gelecek senede buradan inanılmaz futbolcular çıkacak. Türk futbolu adına geçmiş yıllarda olduğu gibi burada çok yetenekli arkadaşlar var. Maalesef biz bu duruma sürüklendik. Ne olacak açıkçası biz de bilmiyoruz. Herkes arkamızda sağ olsunlar. Sadece sayın valimizden gelip derdimizi dinlesin istiyoruz. Kendisine rica ediyoruz. Artık bu işler son bulsun ve Gaziantepspor için ne yapılması gerekiyorsa yapılsın.

ŞENOL CAN “BU KULÜPTE ZULÜM VAR”

Gerçekten bu kulübü kapatmak çabasındalar. Biz de buna izin vermiyoruz. Önümüze taş koyuyorlar. Biz diyoruz ki transferi açacak mısınız, oyunculara para verecek misiniz, personele para verecek misiniz, kampa gidecek miyiz yok. Burada en büyük mücadeleyi personel ve futbolcularımız veriyor. Demokrasi meydanındaki o ruh için mücadelemizi vermeye devam edeceğiz. Bu kulüpte zulüm var. İnanılmaz mağduruz. Futbol oynamak istiyoruz bize futbol oynatmıyorlar. Pırıl pırıl arkadaşlarımız var. Gaziantepspor için herkes her şeyini ortaya koyuyor. 30 aydır para almayanlar var almayalım yine de sorun yok. Ama burayı reklam için kullanmasınlar. Buraya reklam için geliyorlar. Futbolun F’sini anlamayan adam siyasi hayatına rant katmak için geliyor. Lütfen bize sahip çıksınlar. Kulüp gidiyor. Artık sınıra geldik dayanamıyoruz. Çok zor şartlarda arkadaşlarımız var. Yemek yiyemiyoruz. Dışarda otobüs bekleyen arkadaşlarımız var. Paracı bir adam değiliz. Ama çıkıyoruz yine sadece biz mücadele veriyor. Sadece bu insanlar Gaziantepspor için oynuyor. Diğerlerinin alakası yok. Sadece reklam yapmaya gelmişler buraya. Kulübü kullanarak reklam malzemesi yapmasınlar.

MUHAMMET İLDİZ “SAPLA SAMAN GAYET AÇIK”

Bizi kadro dışı bıraktılar. Üçümüz bu takım için çocuklar bize gelip dertlerini söylüyorlar biz de takım kaptanları olarak bunları gider Başkana söyler çözüm yolu bulmaya çalışırız. Başkanın yanına gittik bunları yapabilecek misin falan her şeyi anlattık hepsine hayır dedi. Allah’ta şahittir ki hepsine hayır dedi. Biz de önerilerde bulunduk. 30 aydır burada maaş almıyorum. Sezon başında burada ev bulamadım. Sapla saman karıştı diyorlar sapla saman gayet açık. Velev ki sadece kendi hakkımı arasam yine haklıyım. Sen buraya başkan olarak gelmişsin elini taşın altına koyduğunu söylüyorsun ama taşı kaldıramıyorsun. Biz başkana dedik ve başkanım sen bu işi yapamıyorsun bırak. Buradaki insanlar asgari ücrete oynuyor. Bu zulüm değil de ne. Adalet olduğunu söyleyen biri varsa ve bu iddiasında haklı çıkarsa ben burayı da şehri de terk edeceğim.

Bu çocuklar bizim yanımıza geldi hocalardan dolayı çok dertli. Kimi hocası dövmeye kalkıyor kimisi küfür ediyor. Algı yapmaya çalışıyorlar bu futbolcular kendi menfaatlerini düşünüyor. Eğer öyleyse bunu ispat etsinler dediğim gibi ben her yeri terk edeceğim. 2 milyon TL’lik arabayla geliyorlar 30 kişide 20 bin TL para yok. Gurursuz olsaydık, formayı şerefimizle taşımasaydık kendimiz idmana çıkmazdık. Bize kadro dışı kararı vermelerine rağmen yine idmana çıktık. Ama ne yazık ki burada böyle değil. Aynı geçen seneki gibi bu senede bu takımın düşmesi için tüm şartlar mevcut.

OKTAY AYDIN “SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ”

Dün gece herkesin babasını aramışlar. Sizin çocuklarınız o 3 büyüklere uyuyor am bunlara uymasınlar. Herkes kendi yoluna baksın öyle bir şey yok diyorlar. Daha sonra da biz onlara Cuma günü onlara para vereceğiz diyorlar hâlbuki öyle bir şey yok. Biz sözümüzün arkasındayız, eğer burada böyle bir şey yapılacaksa hep birlikte yapılacak, yapılmayacaksa hep birlikte yapmayacağız”

MUHARREM TÜRKOĞLU