Gaziantepspor Sivas'ta büyük darbe yedi. Engi'in ilk yarının bitimine doğru kazandırdığı golle 1-0 öne geçerek büyük avantaj yakalayan kırmızı siyahlı takım, ikinci yarıda farklı bir görüntü sergiledi. Oyun disiplinden uzaklaşan Gaziantepspor'un bu havasını iyi sezinleyen Sivasspor, dalga dalga geliştirdiği ataklar sonucunda önce Mehmet Yıldız ile beraberliği sağladı, sonra aynı futbolcu penaltıdan takımını galip getiren golü kaydetti.
Dünkü karşılaşmada Erdoğan Arıca'nın durum 1-1 olduktan sonra sinirli hareketleri 74. dakikada tribüne gönderilmesiyle son buldu. Ancak bu kez sırada Hasagiç vardı ve bu futbolcu da kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Özgür'ün çıkarılmasıyla kalemizi Oğuz korudu.STAT: 4 Eylül
HAKEMLER: Hüseyin Göçek **, Muharrem Yılmaz **, Kemal Yılmaz **
SİVASSPOR: Akın ***, Hayrettin ***, Servet ***, Murat Sözgelmez ** (Gökhan Bozkaya dk. **), Colosimo ***, Cem Can ***, Yasir ***, İlhan ** (Serdar dk. 46 **), Gürhan **, Mehmet Yıldız ***, Balili *** (Hasan Yurt dk. 82 *)
YEDEKLER: Harun, Petkov, Metekan Yılmaz, Hilmi
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun
GAZİANTEPSPOR: Hasagic **, Krita **, Bekir **, Mehmet Çoğum **, Mehmet Polat * (Zurita dk. 17 **), Julien **, Erdal ** (Ekrem dk. 66 **), Faruk **, Özgür ** (Oğuz dk. 81 ?), Engin **, Veysel **
YEDEKLER: Uğur, Diawara, Tamer Tuna
TEKNİK DİREKTÖR: Erdoğan Arıca
GOLLER: Engin (dk. 45), Mehmet Yıldız (dk. 69 ve 78 pen.)
KIRMIZI KARTLAR: Cem Can (dk. 76) (Sivasspor), Hasagic (dk. 81) (Gaziantepspor)
SARI KARTLAR: Mehmet Polat, Erdal, Engin, Bekir (Gaziantepspor), Mehmet Yıldız, Murat Sözgelmez, Balili, Akın (Sivasspor)
MAÇTAN DAKİKALAR
Turkcell Süper Lig'de Sivasspor-Gaziantepspor maçının ilk yarısı 1-0 konuk ekibin üstünlüğüyle sona erdi.
Maça her iki takımda kontrollü bir futbolla başladı. Karşılaşmanın ilk yarısında Sivasspor uzun toplarla Balili, Mehmet Yıldız ikilisi ile rakip kalede gol ararken, Gaziantepspor ani ataklarla etkili olmaya çalıştı.
Maçın ilk tehlikeli atağı 32. dakikada gerçekleşti. Cem Can ile yaptığı verkaçla topla ceza yayının önünde buluşan Balili'nin dönerek sert vuruşunda, köşeye giden meşin yuvarlak kaleci Hasagiç de kaldı.
DAKİKA 36
Sağ kanattan topla hareketlenen İlha'ın ceza alanı dışından yerden sert vuruşunda, top az farkla yandan auta çıktı.

DAKİKA 44
Veysel'in sol kanattan yaptığı ortada, ceza alanı içinde topa gelişine vuran Engin, takımın öne geçiren golü attı: 0-1.
Maçın ilk yarısı 1-0 konuk takımın üstünlüğüyle sonuçlandı.
İKİNCİ YARI
Maçın ikinci yarısına yenik durumda başlayan Sivasspor daha baskılı başladı.
DAKİKA 69
Servet'in uzun pasını ceza alanı içinde iyi kontrol eden Mehmet Yıldız, kaleci Hasagic ile karşı karşıya kaldı. Mehmet Yıldız'ın kalecinin üzerinden plase vuruşunda top ağlara gitti: 1-1
DAKİKA 74
Golün ardından hakeme itiraz eden Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, itirazlarını sürdürünce maçın hakemi Hüseyin Göçek tarafından tribüne gönderildi.
DAKİKA 75
Serdar'ın ortasında ceza alanı içinde Balili'nin kafa vuruşunda top kaleci Hasagic'de kaldı.
DAKİKA 78
Balili'nin kaleci Hasagic tarafından ceza alanı içinde düşürüldüğü pozisyonda hakem Hüseyin Göçek penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Mehmet Yıldız'ın vuruşunda top ve kaleci Hasagic ayrı köşelere gitti: 2-1
DAKİKA 80
Bekir ile Balili arasında yaşanan pozisyon sonrasında hakem Hüseyin Göçek, her iki futbolcuya sarı kart gösterdi. Bunun üzerine hakeme itiraz eden kaleci Hasagic ikinci sarı kartı görerek oyun dışı kaldı. Pozisyonun ardından her iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşanırken bu dakikadan sonra Gaziantepspor kalesini yedek kaleci Oğuz korudu.