Deplasmanda elde edilen Karabük galibiyetiyle yüzlerin güldüğü Gaziantepspor’da basın sözcüsü Kübra Kabaali hedeflerinin ligde kalmak değil, yukarılara tırmanmak olduğunu kaydetti. Sağlam basakacaklarını belirten Kabaali, "tam anlamıyla rahat bir konumda değiliz" dedi.

Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Kayserispor maçının geçen haftaya oranla daha da zorlu geçeceğinin bilincinde olduklarını ifade eden Kabaali, sahada göze hoş gelen futbol oynayarak kazanmaya devam edeceklerini söyledi.

KAYSERİ MAÇI ÖNEMLİ

Geçen hafta elde edilen Karabükspor galibiyetinin kendileri açısından son derece önemli olduğunu belirten Gaziantepspor basın sözcüsü Kübra Kabaali, “Son haftalarda elde edilen sonuçların ardından zorlu bir deplasmandan galibiyetle dönmek elbette ki takımın rahatlaması açısından memnuniyet verici bir gelişme. Bu hafta sonu kendi evimizde Kayserispor ile karşı karşıya geliyoruz. Aslında bu maç bizim açımızdan daha da büyük önem arz ediyor. Rakip için bizimle oynayacakları karşılaşma bir bakıma dönüm maçı olacak. Sezon sonu yaklaştıkça ligde kalma adına sahada agresif ve baskılı bir oyun sergileyeceklerdir. Kendi evimizde kolay bir maç olmayacağının bilincindeyiz ama bizimde istikrarlı bir çıkış yakalamamız gerekiyor” dedi.

KAYIPSIZ ATLATACAĞIZ

Karabük galibiyetinin takım üzerinde pozitif bir enerji oluşturduğuna değinen Kabaali, “Bizim bu galibiyetin devamını getirmemiz gerekiyor. Kendi taraftarlarımızın destekleriyle iyi bir mücadele sergileyerek bu haftayı da kayıpsız atlatacağımıza inanıyorum. Kayserispor kendi şehrinin bir diğer takımı Erciyes’den 4 gol yedi ve farklı bir şekilde mağlup oldu. O maçı telafi etmek isteyeceklerdir fakat bizim buna asla müsaade etmememiz gerekiyor. Futbolcular üzerinde ki psikolojik baskıyı atmış durumdalar. Yönetim ile birlikte taraftarlarımızın verecekleri destek çok önemli her zaman oyuncularımızı moral ve motivasyon bakımından üst düzeyde tutmamız gerekiyor. Bunu da yapabileceğimize inanıyorum” dedi.

SAĞLAM BASACAĞIZ

Ligde henüz tam anlamıyla rahat bir konumda olmadıklarını açıklayan Kabaali, “Kulüp olarak hangi konumda olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Gaziantepspor süper lige her sezon renk katan ve sürekliliği olan bir kulüp. Bu bakımdan ayaklarımızın üzerine sağlam basarak yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonra ki haftalarda galibiyetlerimizin devamının geleceğine inanıyorum. Tansiyonu yüksek bir yarış içinde futbolumuzu sahaya iyi yansıtarak sezonun orta sıralarda tamamlamayı hedefliyoruz. Bizim amacımız kesinlikle ligde kalmak değil bilakis üst sıralara tırmanmaktır” dedi.

GÖNÜLLERİ BİZİMLE

Gaziantepspor taraftarlarına çağrı yaparak stadyuma çekmek hoş olmaz diyen Kabaali, “Bizim taraftarlarımız her zaman yüreklerinin sesine kulak verirler. Takımın en kötü günlerinde en iyi desteği veren taraftarlarımız nasıl ki tribünleri boş bırakmak yerine Kamil Ocak Stadyumunu doldurarak ellerinden gelenin en iyisini yaptılarsa bundan sonra da yapacaklarına inanıyorum. Avrupa özlemi çeken Gaziantepspor’u başarıya taşımakta taraftarlarımızla el ele vererek gerçekleşir. Ben kırmızı -siyahlı renklere gönül veren futbol severlerin gönüllerinin her zaman bizimle birlikte olduğuna inanıyorum. Taraftarlarımız hiç şüphe duymasınlar önce UEFA’daki cezamızı gidereceğiz ve daha sonra da Avrupa’da büyük başarılar elde eden ve ülkemizin gururu haline gelen Gaziantepspor’u yeniden oluşturacağız. Yeter ki birliğimizi ve beraberliğimizi bozmayalım” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU