Önümüzdeki sezon için Gaziantepspor ile prensipte anlaşan teknik direktör Bülent Uygun, gazetemize ilginç açıklamalarda bulundu ve takımdan alacaklarının olduğunu, bu nedenle henüz anlaşma yapmadığını söyleyerek kafa karıştırdı.

ALACAKLARIMIZ DURUYOR

Kendisinin ve yardımcı antrenörlerin izleyerek beğendikleri ve sisteme uydukları futbolcuları Gaziantepsor transfer komitesi başkanı Mustafa Kızıl’a rapor halinde sunacaklarını söyleyen Uygun, “Gaziantepspor ile maddi konularda anlaşma yapmadım ve henüz net olan bir durum yok. Kulübün ekonomik sıkıntısının olduğu zaten ortada.. Benim hala içeriden alacaklarım var ve onları da alamadım. Sırbistan dönüşü yönetimle tekrar bir araya gelip detayları görüşeceğiz" dedi.

HERKES NELER YAPTIĞIMI GÖRDÜ

Sırbistan dönüşü tekrar masaya oturacağını söyleyen Uygun, "Gaziantepspor’u nereden alıp nerelere taşıdığımı tüm spor kamuoyu ve Gaziantep basını gördü. Ekibimle birlikte başarılı işlere imza attık. Yönetimle görüşmemizde anlaşma sağlarsak Gaziantepspor’da seve seve çalışmaya devam edeceğim, yoksa da gelen teklifleri değerlendirmek zorunda kalacağım” ifadesini kullandı.

HEPİMİZİN HATALARI OLDU

Bir sezon geride bıraktıklarını belirten Uygun, "Çok uzun maraton zorluklarla dolu aynı zamanda çok çekişmeli lig yaşadık. Evet hepimizin hataları oldu. Kimi zaman yenildik, hakedenleri oynatamadık. Taktiksel olarak hatalar yaptık. Kimi futbolcu verilen görevini yapamadı ama iyisiyle kötüsüyle güzel sezon geçirildi. Bundan sonraki sezonki dostluğun sevginin hakim olduğu bir lig diliyorum. Yeni gelen takımlarımıza başarılar diliyorum.

ANLAŞAMAZSAK HAYIRLISI DİYELİM

Gaziantepspor olarak lige renk katmaya devam edeceklerini söyleyen Uygun, "Zor süreçten geçtik. Eksiklerimiz vardı. Ekonomik anlamda sıkıntılarımız vardı. Takım olarak kaliteli karekterli takıma sahibiz. Bunun karşılığını veren takım vardı. Tüm futbolcularımı tebrik ediyorum. Yaşattığımız kötü sonuçlardan dolayı özür diliyoruz. Başkanla konuştuğumda kümede kalma primi olarak tesis yapmasını istemiştim. Şehrin önde gelenleri ile hayata geçiriirlse, ekonomik anlamda gereken destek verilirse o alamda Gereğini yapmaya çalışacağız. Hedef belirlemedim. Başkanla oturup konuşacağız. Ekonomik anlamda da konuşacağız. Anlaşırsak yola devam edeceğiz anlaşamazsak hayırlısı diyelim.