Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde, Özel Kuvvetler Komutanlığı’nın da bulunduğu Oğulbey Mevkii’nde yüksek gerilim hattına takılıp düşen helikopterde önce 2 olduğu açıklanan şehit sayısı 4’e çıktı. Sikorsky tipi askeri helikopterde bulunan pilot binbaşı, pilot üsteğmen ve iki teknisyenden kurtulan olmadığı belirtildi.
Ankara Gölbaşı'nda eğitim uçuşu yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ait Skorsky tipi helikopter yüksek gerilim hattına çarparak düştü. Kazada, ilk tespitlere göre iki asker şehit oldu. Kazadan sonra havadan keşif çalışması başlatılırken, şehit sayısının artmasından endişe ediliyor.
Ankara'da bugün korkunç bir helikopter kazası meydana geldi. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kara Havacılık Komutanlığı'na ait Skorsky tipi helikopter ile saat 11.00 sıralarında irtibat kesildi. Bir süre sonra helikopterin Gölbaşı - Konya Karayolu üzerinde Bala kavşağı mevkiinde Yavrucak istikametinde düştüğü anlaşıldı. İlk tespitlere göre, irtifa kaybeden helikopter yüksek gerilim hattına çarptı. Parçalanan helikopter de, 5 kişinin bulunduğu belirtildi. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri gitti. İlk tespitlere göre, iki asker şehit düştü. Olay yerine gelen askeri helikopterler havadan da keşif çalışması yaptı. Arama kurtarma ekipleri de, özel eğitilmiş köpekler ile kazanın meydana geldiği yerin çevresindeki arazide arama yapıyor. Kazanın ardından şehit sayısının artmasından endişe ediliyor. Helikopter kazadan sonra parçalandı.
Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde, Özel Kuvvetler Komutanlığı’nın da bulunduğu Oğulbey Mevkii’nde yüksek gerilim hattına takılıp düşen helikopterde önce 2 olduğu açıklanan şehit sayısı 4’e çıktı. Sikorsky tipi askeri helikopterde bulunan pilot binbaşı, pilot üsteğmen ve iki teknisyenden kurtulan olmadığı belirtildi.Ankara Gölbaşı'nda eğitim uçuşu yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ait Skorsky tipi helikopter yüksek gerilim hattına çarparak düştü. Kazada, ilk tespitlere göre iki asker şehit oldu. Kazadan sonra havadan keşif çalışması başlatılırken, şehit sayısının artmasından endişe ediliyor.Ankara'da bugün korkunç bir helikopter kazası meydana geldi. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kara Havacılık Komutanlığı'na ait Skorsky tipi helikopter ile saat 11.00 sıralarında irtibat kesildi. Bir süre sonra helikopterin Gölbaşı - Konya Karayolu üzerinde Bala kavşağı mevkiinde Yavrucak istikametinde düştüğü anlaşıldı. İlk tespitlere göre, irtifa kaybeden helikopter yüksek gerilim hattına çarptı. Parçalanan helikopter de, 5 kişinin bulunduğu belirtildi. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri gitti. İlk tespitlere göre, iki asker şehit düştü. Olay yerine gelen askeri helikopterler havadan da keşif çalışması yaptı. Arama kurtarma ekipleri de, özel eğitilmiş köpekler ile kazanın meydana geldiği yerin çevresindeki arazide arama yapıyor. Kazanın ardından şehit sayısının artmasından endişe ediliyor. Helikopter kazadan sonra parçalandı.