Royal Halı Gaziantep Genel Menajeri Boray Dai, Eurochallenge'de hedeflerini revize ettiklerini belirtti ve "İlk turu geçmek için başlamıştık, şimdi ise Final Four'u Gaziantep'te düzenlemeyi hayal ediyoruz" dedi.

İkinci turda kendi sahalarındaki Ventspils galibiyetinden sonra deplasmanda da grubun güçlü takımı Triumph'u yenerek liderliğe yükseldiklerini hatırlatan Dai şunları söyledi:

"Açıkçası sezon başında böyle bir başarı beklemiyorduk ancak yaptığımız transfer hamlelerinin yanı sıra Avrupa kupalarında büyük deneyimi olan Jurij Zdovc'un koçluğa gelmesi ile hedef yükselttik. İlk turu geçmeyi yeterli görürken şimdi Final Four'a kalmayı ve bu organizasyonu Gaziantep'e getirmeyi istiyoruz.

Sadece basketbolda değil tüm branşlarda Gaziantep tarihinin Avrupa kupalarında en büyük başarıyı elde eden takımımızın daha fazla seyirciyi hak ettiğini de düşünüyoruz. Zaten bu takım Gaziantepliler için var. Oyuncularımız da dolu tribünler önünde oynamak istiyor. Umuyorum kentimizin sporseverleri bundan böyle Royal Halı Gaziantep'e daha büyük destek verecektir"MUHARREM TÜRKOĞLU