Erdemoğlu Ailesi, cami ve okul yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Aile şirketleri olan Merinos ile eğitim kurumlarına ve camilere 1992 yılından beri yardımlarını sürdürüyor. Onlarca cami, okul ve müştemilatlarının yapımına devam eden Erdemoğlu Ailesi, okul ve camilere düzenli olarak yardımlarda bulunuyor.
Son olarak Gaziantep’te Servi Erdemoğlu adına bir cami ve okul yaptıracak olan Merinos her yıl yaklaşık 300 üniversite öğrencisine burs veriyor, yüzlerce yaşlı ve düşkün ihtiyaç sahibi insana maaş bağlayarak destek oluyor. Ayrıca evlenemeyen fakir gençlerin yuva kurması için maddi destekte bulunuyor.
BESNİ’YE MİMARLIK FAKÜLTESİ
Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, Erdemoğlu Ailesinin sosyal sorumluluk bilinci ile ülkemizin birçok yöresinde okullar, camiler, yurtlar, sağlık ocakları, taziye evleri yaptığını dile getirerek, “Merinos A.Ş. Besni eğitimine de önemli katkılar sunmuştur. Ayrıca yakın bir zaman içerisinde Erdemoğlu Ailesi tarafından ilçemize Mimarlık Fakültesi açılması konusunda çalışmalar başlatılmış ve yakın zaman da inşaat çalışmalarına başlanacaktır. Kendi öz şirketi kadar Besni’nin eğitimi için mesai harcayan fedakar, hayırsever Erdemoğlu Ailesi’ne bu katkıları nedeniyle sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
MÜFTÜ’DEN TEŞEKKÜR
Besni İlçe Müftüsü Hanifi Damar ise, Erdemoğlu Ailesi’nin ilçenin hayırsever zenginlerinin başında geldiğini aktararak, “Her konuda ilçemize, milletimize hizmet etmek için değişik zamanlarda, değişik şekillerde faydalı olmaya çalışıyorlar. İlçe Müftülüğümüze de bir çok nokta da çok önemli yardımları ve bağışları olmuştur. Dini anlamda birçok katkıları olan Merinos’un eğitim ve sağlık alanında da birçok yatırımları olmuştur. Çok sayıda okul, yurt, park, sağlık ocağı yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunmuşlardır. Kendilerinden Allah razı olsun diyor ve teşekkür ediyoruz” dedi.
YAPTIKLARI HİZMETLER ANLATILDI
Erdemoğlu Ailesi’nin yaptığı bazı hizmetler şu şekilde sıralandı:
Adıyaman-Besni İlçesi’ne Mehmet Erdemoğlu Cami yapım, Gülüsüm-İbrahim Erdemoğlu İ.Ö. O. Yapımı (24 derslik Toplum ve Aile Sağlığı Merkezi, Besni Müftülüğü Korupınar Camii Minaresi’nin yapımı, öğrenci yurdu yapımı (550 kişilik kız ve erkek) tüm camilerin halılarının yenilenmesi, Gaziantep Mehmet Erdemoğlu İ.Ö. O. Yapımı (24 derslik) Servi Erdemoğlu İ.Ö. O. Yapımı (24 derslik) Mustafa Erman İ.Ö. O. Yapımı (24 derslik) Merinos çalışanları için Gaziantep’e konut yapımı Gaziantep’e Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi yapımı (21 derslik) 2011 Deprem sonrası Van’a 24 derslikli Endüstri Meslek Lisesi yapımı, Depremzedelere 2 tır battaniye yardımı ve 1 Milyon TL Nakdi yardım 2012 Kesmetepe belediyesi taziye evine halı yardımı.
Erdemoğlu Ailesi, cami ve okul yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Aile şirketleri olan Merinos ile eğitim kurumlarına ve camilere 1992 yılından beri yardımlarını sürdürüyor. Onlarca cami, okul ve müştemilatlarının yapımına devam eden Erdemoğlu Ailesi, okul ve camilere düzenli olarak yardımlarda bulunuyor. Son olarak Gaziantep’te Servi Erdemoğlu adına bir cami ve okul yaptıracak olan Merinos her yıl yaklaşık 300 üniversite öğrencisine burs veriyor, yüzlerce yaşlı ve düşkün ihtiyaç sahibi insana maaş bağlayarak destek oluyor. Ayrıca evlenemeyen fakir gençlerin yuva kurması için maddi destekte bulunuyor.BESNİ’YE MİMARLIK FAKÜLTESİBesni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, Erdemoğlu Ailesinin sosyal sorumluluk bilinci ile ülkemizin birçok yöresinde okullar, camiler, yurtlar, sağlık ocakları, taziye evleri yaptığını dile getirerek, “Merinos A.Ş. Besni eğitimine de önemli katkılar sunmuştur. Ayrıca yakın bir zaman içerisinde Erdemoğlu Ailesi tarafından ilçemize Mimarlık Fakültesi açılması konusunda çalışmalar başlatılmış ve yakın zaman da inşaat çalışmalarına başlanacaktır. Kendi öz şirketi kadar Besni’nin eğitimi için mesai harcayan fedakar, hayırsever Erdemoğlu Ailesi’ne bu katkıları nedeniyle sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.MÜFTÜ’DEN TEŞEKKÜRBesni İlçe Müftüsü Hanifi Damar ise, Erdemoğlu Ailesi’nin ilçenin hayırsever zenginlerinin başında geldiğini aktararak, “Her konuda ilçemize, milletimize hizmet etmek için değişik zamanlarda, değişik şekillerde faydalı olmaya çalışıyorlar. İlçe Müftülüğümüze de bir çok nokta da çok önemli yardımları ve bağışları olmuştur. Dini anlamda birçok katkıları olan Merinos’un eğitim ve sağlık alanında da birçok yatırımları olmuştur. Çok sayıda okul, yurt, park, sağlık ocağı yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunmuşlardır. Kendilerinden Allah razı olsun diyor ve teşekkür ediyoruz” dedi.YAPTIKLARI HİZMETLER ANLATILDIErdemoğlu Ailesi’nin yaptığı bazı hizmetler şu şekilde sıralandı:Adıyaman-Besni İlçesi’ne Mehmet Erdemoğlu Cami yapım, Gülüsüm-İbrahim Erdemoğlu İ.Ö. O. Yapımı (24 derslik Toplum ve Aile Sağlığı Merkezi, Besni Müftülüğü Korupınar Camii Minaresi’nin yapımı, öğrenci yurdu yapımı (550 kişilik kız ve erkek) tüm camilerin halılarının yenilenmesi, Gaziantep Mehmet Erdemoğlu İ.Ö. O. Yapımı (24 derslik) Servi Erdemoğlu İ.Ö. O. Yapımı (24 derslik) Mustafa Erman İ.Ö. O. Yapımı (24 derslik) Merinos çalışanları için Gaziantep’e konut yapımı Gaziantep’e Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi yapımı (21 derslik) 2011 Deprem sonrası Van’a 24 derslikli Endüstri Meslek Lisesi yapımı, Depremzedelere 2 tır battaniye yardımı ve 1 Milyon TL Nakdi yardım 2012 Kesmetepe belediyesi taziye evine halı yardımı.