Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, toplantı çıkışında Fatma Şahin’e “hayırlı olsun” demesi dikkat çekti. Adı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçen ve hemen hemen pürüz kalmayan Fatma Şahin’e Başbakan'ın hayırlı olsun demesi, her şeyi net şekilde ortaya koydu. Fatma Şahin’in ise cevaben “Sağolun Sayın Başbakanım”diyerek karşılık verdiği belirtildi.
Gökçek'ten Şahin övgüsü
Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in Belediye Başkanlığına aday gösterileceğini ve bunun Gaziantep için şans olduğunu söyledi. Gökçek, “Ben diyorum ki yakında zannediyorum Bakanımızı kaybedeceğiz ve belediye başkanı olarak bizlerle Antep’te devam edecek. Durum öyle gösteriyor. Bu bizim için gurur kaynağı Antepliler için ise sevinç kaynağı” dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, toplantı çıkışında Fatma Şahin’e “hayırlı olsun” demesi dikkat çekti. Adı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçen ve hemen hemen pürüz kalmayan Fatma Şahin’e Başbakan'ın hayırlı olsun demesi, her şeyi net şekilde ortaya koydu. Fatma Şahin’in ise cevaben “Sağolun Sayın Başbakanım”diyerek karşılık verdiği belirtildi.Gökçek'ten Şahin övgüsüÖte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in Belediye Başkanlığına aday gösterileceğini ve bunun Gaziantep için şans olduğunu söyledi. Gökçek, “Ben diyorum ki yakında zannediyorum Bakanımızı kaybedeceğiz ve belediye başkanı olarak bizlerle Antep’te devam edecek. Durum öyle gösteriyor. Bu bizim için gurur kaynağı Antepliler için ise sevinç kaynağı” dedi.