Gaziantep Okul Aile Birlikleri Derneği Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinden belirlediği 5 ilköğretim okulundaki 73 yetim çocuğu projelerine dahil etti. GOAB-DER yaptığı anket sonucu ortaya çıkan istek üzerine Şahinbey ve Şehitkamil Kaymakamlarının desteğiyle de birer bisiklet hediye etti. Bisikletleri Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, kaymakamlık bahçesinde çocuklara verdi. Turan, bu proje için dernek üyelerine teşekkür etti ve bu dernekle bu tür projeleri yürütmekten son derece mutlu olduğunu belirtti.

ET YEMEK İSTEMİŞLER

Çocukların çoğunun et yeme isteği nedeniyle Dülükbaba’daki Biyolojik Gölet’teki lokantada yemek verildi. Vali Yardımcısı Doktor Adil Nas’ın da katıldığı yemek sonrası, erkek çocuklara kumandalı araba, kızlara ise bebek seti hediye edildi. Kendisini düşünmeyip kardeşini ve annesini düşünenlere de bu istekleri doğrultusunda hediyeler verildi.

EĞLENDİLER

Vali Yardımcısı Adil Nas, böyle bir projeyi gerçekleştirdikleri için dernek üyelerine teşekkür etti ve benzer çalışmaların devamını diledi. GOAB-DER Başkanı Filiz Oğuz, yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri, veliler ve öğretmenler yemek sonrası çocuklarla piknik yapıp top oynayıp ip atlayıp eğlendiler. BÜLTEN