Son iki haftada futbol anlamında oldukça gelişmeler kaydettiğini kaydeden Talşik, artık maç kazanarak üst sıralara tırmanmak istediklerini kaydetti.

KENDİMİZE GÜVENİYORUZ

Gaziantepspor’un bulunduğu konuma düşmesini hiçbir zaman için beklemediklerini söyleyen genç yeteneklerden Müslüm Talşik, “Bu durum bizim açımızdan şans oldu. Benimle birlikte çok arkadaşım bu durumu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Biz kendimize güveniyoruz, her kes bu yerlerden çıkıp futbolcu oluyor biler neden olmayalım. Bizim daha çok çalışıp, kendimizi vermemiz gerekiyor. Herkesin gördüğü gibi her geçen hafta düzeliyoruz ve daha iyiye gidiyoruz. Son iki maçtır diğer haftalara göre iyi oyunlar sergiledik İnşallah bunların devamı gelir” dedi.

BİZE ÖRNEK OLUYORLAR

Takım içinde yer alan büyüklerin kendilerine çok iyi yardımcı olduklarını kaydeden Talşik, “Bizlere sürekli dünya çapında futbolcuları örnek veriyorlar ve onların çok fazla çalışarak çok iyi seviyelere geldiklerini belirtiyorlar. Aslında çok uzağa da gitmeye gerek yok Elyasa Süme, Şenol Can ve Muhammed İldiz abilerim bizlerden daha çok çalışıyorlar ve bunu bizlere gösteriyorlar. Onlar bir şeyler söylemeseler bile yaptıklarıyla bizlere güzel örnek oluyorlar” dedi.

NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM

Gaziantepspor’da profesyonel olduktan sonra ilk golünü İstanbulspor ağlarına attığını söyleyen Talşik, “İnan edin ne yapacağımı bilemedim. İlk pozisyonda kaysam belki dışarı çıkacaktım veya topa yetişemeyecektim. Kaymadım sonra baktım top bizde olunca vurdum gol oldu. Demek ki çok çalışıp isteyince bunlarda kendiliğinden oluyormuş. Aklıma öyle bir şey geldi ve gol oldu” dedi.

LİGDE KALMAK ZOR DEĞİL

Gaziantepspor adına hayal kurmanın bir anlamının olmayacağını ifade eden Talşik, “Her zaman gerçekçi olmak gerekiyor. Bizim en büyük hedefimiz öncelikli olarak bu ligde kalmak. Bu aslında çokta zor değil bu ligin ne kadarda kolay olduğunu görüyoruz ama tek amacımız Gaziantepspor’u bu ligde tutmak” dedi.

MAÇLARIMIZA GELMİYORLAR

Gaziantepspor taraftarlarına teşekkür eden Talşik, “Ne olursa olsun iyi ve kötü günlerimizde bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Her zaman yanlarımızda oldular, onların destekleri bizim motivasyonumuz arttırıyor ama biz bu şehrin çocuklarıyız maçlara gelen taraftarlarımızla dışarıda bizleri görüp takım hakkında konuşan taraftarlarımız arasında çok fark var. Gaziantepspor sevgisi şehirde inanılmaz derecede çok büyük ama bizlerle dışarıda konuşanlar maçlarımıza gelmiyorlar. Ben inanıyorum ki o kesim maçlarımıza gelmiş olsa stadyum her maçta dolup taşar ve bizler çok daha farklı motivasyonlara gireriz. Rakiplerimiz taraftarlarımızdan daha çok çekinirler ve maçlar kazanırız. Bu da zor durumlardan kurtulmamıza etken nedenler olur. Her maçımıza taraftarlarımız gelsinler. Bizler en çok bu durumlarda onlara ihtiyaç duyuyoruz ve Gaziantepspor’u sadece biz, yönetin ve teknik ekip değil bütün şehir olarak kurtarırız” diye konuştu. MUHARREM TÜRKOĞLU