KAYSERİSPOR – GAZİANTEP F.K
STAD: KADİR HAS
TARİH: 13 TEMMUZ 2020 PAZARTESİ (BUGÜN)
SAAT: 18.30
HAKEMLER: HALİL UMUT MELER – M. EMRE EYİSOY – CEVDET KÖMÜRCÜOĞLU
YAYIN: BEIN 2 SPORTS

Son iki haftada elde ettiği galibiyetlerle ligde 8’inci sıraya yükselen Kırmızı – Siyahlı temsilcimiz, Karadeniz deplasmanında Rizespor karşısında sahadan mağlubiyetle ayrılan rakibini yenerek seriyi sürdürmek istiyor.

İzmir üst klasman hakemlerinden Halil Umut Meler’in yöneteceği mücadele bugün saat 18.30’da Kadir Has Stadyumunda başlayacak. Karşılaşma Beın 2 Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

ZORLU MAÇLAR OYNUYORUZ
Denizlispor ve Konyaspor karşısında futbolcularının istediği oyunu sahaya yansıttıklarını söyleyen Gaziantep F.K Teknik Direktörü Marıus Sumudica, “Oyuncularım her iki maçta da canla başla mücadele ettiler. Yüreklerini ortaya koydular ve istedikleri puanları aldılar. Hepsini yürekten kutluyorum. Pandemi sonrasında ki rakiplerimizi ya şampiyon adayı yada küme düşme adayları. Ne yazık ki arka arkaya zorlu maçlar oynuyoruz. Futbolcularım Galatasaray ve Konyaspor maçlarında geriden gelerek puanlar aldılar. Asla pes etmeyen bir yapıya sahibiz. Bugün de deplasmanda oynayacağımız Kayserispor karşısında hedefimizden şaşmadan yine galibiyet üzerine oyunumuzu kurgulayacağız. Kayserispor benim eski takımım onların durumu hiç iyi değil ama biz yine elimizden geleni yapıp oradan puan yada puanlarla dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

CİDDİYETİMİZİ BOZMAYACAĞIZ
Son haftalarda elde ettikleri puanlarla ligde rahat bir konuma geldiklerini söyleyen Gaziantep F.K’lı futbolcular, “Bizim ligde hiç bir iddiamızın olmaması bundan sonra ki haftalarda oynayacağımız maçlarda ki ciddiyetimizi yine bozmayacak. Biz kalan haftalarda da final niteliğinde hazırlanıp maçlarımıza öyle çıkacağız. Bugün deplasmanda oynayacağımız Kayserispor ligde kalma adına geçen hafta beklenmedik puan kaybı yaşadı. Bizim karşımızda mutlak galibiyete ihtiyaçları olduğunu biliyoruz ama biz de hiç bir şekilde mücadeleden kopmadan bu haftayı da puansız geçirmek istemiyoruz” diye konuştular.

KAYSERİSPOR CEPHESİ
Geçen hafta deplasmandan puansız dönerek ligde kalma şansını zora sokan Kayserispor, bugün kendi evinde oynayacağı Gaziantep F.K maçına hayati gözle bakıyor.
Ligde kalmak için kalan üç maçtan d galibiyetle ayrılmak istediklerini söyleyen Sarı – Kırmızılı futbolcular, bu akşam Gaziantep F.K karşısında puan kaybı yaşamaları durumunda ligde kalma şansının daha da zayıflayacağını ve bu nedenle hedeflerinin mutlak suretle üç puan olduğunu ifade ettiler.
MUHARREM TÜRKOĞLU