Özel Gaziantep Anka Hastanesi yöneticileri dev kazanın başına geçerek, etkinliğe katılanlara aşure ikram etti. Hastane bahçesinde gerçekleştirilen dağıtımda, hasta ve yakınlarının yanı sıra hastane yönetimi, hastane çalışanları ve vatandaşlara aşure ikram edildi. Yoğun katılımın olduğu aşure etkinliğinde organizasyonun aksamadan işlemesi katılımcıları memnun etti. Özel Gaziantep Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, Muharrem ayına ve insanlar arasındaki paylaşmanın önemine dikkat çekerek, “Muharrem ayının, dinimizdeki yeri ve önemi çok büyüktür. Barış, kardeşlik, sevgi ve hoşgörünün önem kazandığı bu ayda, birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmek için bu etkinliği düzenledik. Bu bereketli ayın, sağlık, mutluluk ve huzur içinde hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi
Aşure gününün toplumsal olarak birlik ve beraberliğin pekişmesinde önemli rolü olduğunu belirten Özel Gaziantep Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu da, ”Muharrem ayını, anlamına uygun bir şekilde gerçekleştirmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle günler hastalarımız ve çalışan personellerimiz ile kaynaşma adına bizim için büyük önem arz ediyor. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ederiz“ ifadelerini kullandı.
Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Uzman Dr. Cengiz Bayram ise, ”Bu ayın güzelliklerini birlikte yaşayabilmek için hastane olarak Muharrem ayının en güzel sembollerinden biri olan aşure ikramında bulunduk. Muharrem ayını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.