PTT birinci liginde 7 haftadır galibiyete hasret kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bu akşam Bucaspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.
İzmir Yeni Buca Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 20.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Koray Gencerler, Volkan Akcit, Cumhur Altay hakem triosu yönetecek.
Geçtiğimiz hafta evinde Samsunspor’a mağlup olarak boyun eğem mavi – beyazlı sezonun ikinci yarısında ki ilk galibiyetini elde etmek istiyor.
YENİ BAŞKAN GALİBİYETLE BAŞLASIN
Uzun süreden beri başarılı bir şekilde yürüttüğü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanlığı görevinden kendi isteğiyle ayrılan Ünsal Göksen’in yerine gelen Nurettin Özkaya, bu akşam başkan olarak ilk defa mavili – beyazlı ekibi temsil edecek.
Ünsal Göksen’i seri mağlubiyetlerle üzüntülü bir şekilde uğurlayan futbolcular, yeni başkanlarını galibiyetle karşılamak istiyor. Ligde tehlikeli günler yaşamak istemeyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un bu akşam sahadan 3 puanla ayrılmaktan başka çaresi yok.
YENİLGİ POTAYA SOKAR
Ligde oynadığı son 7 karşılaşmadan sadece 4 puan alarak küme düşme potasına yaklaşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bu akşam Bucaspor ile deplasmanda oynayacağı mücadeleden puan veya puanlar almaktan başka çaresi yok. Temsilcimizin mağlup olması durumunda ise çemberin içinde yer alacak ve tehlike çanları çalmaya başlayacak.
DÜN GİTTİLER
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT birinci ligin 27’inci haftasında bu akşam İzmir deplasmanında Bucaspor ile oynayacağı maç için dün yola çıktı.
Gaziantep havaalanından direk İzmir’e uçan mavi – beyazlı kafile, kalacağı otelde kampa girecek ve bu akşamk, maç saatini bekleyecek.
EKSİKLER DÜŞÜNDÜRÜYOR
Ligde oldukça zor günler geçiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da eksik futbolcular teknik ekibi düşündürüyor.
Gol yollarının etkili ismi Abdullah Halman ile orta sahanın başarılı oyuncusu Ali Sakal’ın sarı kartlar nedeniyle cezalı duruma düşlerinin yanı sıra sakatlığı devam eden Ferdi Coşkun’un bu akşam ki mücadele de yer alamayacaklar.
MAÇI TRT WEB TV VERİYOR
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un bu akşam deplasmanda Bucaspor ile oynayacağı karşılaşma internet üzerinden yayın yapan TRT WEB TV üzerinden izlenecek.
Mavi – beyazlı temsilcimizin maçını izlemek isteyen futbol severler saat 19.55’den itibaren www.trtwebtv.com üzerinden izleyebilecekler.
MUHARREM TÜRKOĞLU