Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hasan Özer Samsunspor karşısında fazla pozisyona giremediklerini, maç kazanamamalarının kendileri açısından tehlike arz ettiğini söyledi.

Özer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin üst sıralarını kovalayan Samsunspor'a karşı zorlu bir mücadele verdiklerini belirtti. Ferdi'nin sakatlığıyla oyuna başladıklarını ve 10 kişi kaldıkları sırada golü yediklerini ifade eden Özer, Abdullah Halman'ın da sakatlanmasının kendileri açısından büyük bir handikap oluşturduğunu belirtti.

MAĞLUBİYET KAÇINILMAZ OLUYOR

Yaşanan sakatlıklar nedeniyle erken oyuncu değişikliğine gittiklerini vurgulayan Özer, şöyle konuştu: "Erken değişikliğe gitmek, bütün oyun planlarımızın altüst olmasına neden oldu. Baskın görünmemize rağmen yine de çok fazla net gol pozisyonumuz yok. Ama takımın isteği, arzusu yerindeydi, istediğiniz kadar baskın olun, istediğiniz kadar baskı kurun sonucu çeviremediğiniz zaman mağlubiyet kaçınılmaz oluyor. Onlar ise attıkları golle kazanmayı bildiler” dedi.

TEHLİKE ARZ EDİYOR

Ligde kötü bir yerde bulunduklarına dikkati çeken Özer, şunları kaydetti: "Alt sıralardaki takımların galip gelmesi, bizim içeride kaybetmemiz büyük bir tehlike arz ediyor. Önümüzde önemli maçlar var. Bir an önce takımın kendine gelmesi gerekiyor. Yoksa gerçekten bizi zor günler bekliyor. Önümüzdeki haftayı kayıpsız atlatarak en azından bu mağlubiyeti unutturmak gerekiyor. Ama ikinci devreden beri galibiyetimiz yok. Bu ligin en az gol atan takımlarından birisiyiz. Bunu düzeltmek zorundayız."

MUHARREM TÜRKOĞLU