Beşiktaş, daha önce anlaşmaya vardığı Cenk Tosun'un transferinde mutlu sona ulaştı.Gaziantepspor eski Asbaşkanı Mehmet Kızıl twetter hesabından bu transferi duyurması şaşkınlık yarattı.

Gaziantepspor Kulübü eski Asbaşkanı Mehmet Kızıl, Fenerbahçe'nin, Emmanuel Emenike ve Pierre Webo'nun sakatlığı sonrası talip olduğu iddia edilen Cenk Tosun için Beşiktaş ile anlaştıklarını ve golcü futbolcunun önümüzdeki sezondan itibaren siyah-beyazlı formayı giyeceğini açıkladı. Aynı dakikalarda bir televizyon programında olan Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, Cenk Tosun transferi hakkında "Teknik direktör Bilic, Cenk Tosun'u istiyor. Önümüzdeki sezon için olabilir" açıklamasını yaptı.

"ALLAH UTANDIRMASIN, HAKKIMDA HAYIRLISI"

Cenk Tosun, Mehmet Kızıl'ın twitter hesabı üzerinden paylaştığı "Gaziantepspor'la Beşiktaş sezon sonu için el sıkıştı Beşiktaş kendine yakışanı yaptı Cenk sezon sonu Beşiktaş'ta olacak" mesajını reetweet etti. Başarılı oyuncu ayrıca, takipçilerinin "Hayırlı olsun" şeklindeki dileklerini "Allah utandırmasın, hakkımda hayırlısı" şeklinde cevapladı.

İŞTE O TWEET