Marketten alışveriş yaptıktan sonra karşı binadaki evine gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan kadın, özel halk otobüsünün çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, Bekirbey Mahallesi Tüfekçi Yusuf Bulvarı üzerinde meydana geldi. Buradaki evinden çıkarak, yolun karşı tarafında bulunan markete giden Meryem Yavuz (40), evin ihtiyaçlarını aldıktan sonra tekrar yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada Şehreküstü Kavşağı istikametinden Mezarlık Kavşağı istikametine gitmekte olan 27 H 0304 plakalı özel halk otobüsü, Meryem Yavuz’a çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yerde sürüklenen talihsiz kadın olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Kazanın ardından paniğe kapılan ve ismi öğrenilemeyen otobüs sürücüsü, olay yerinden kaçarak polise teslim oldu. Olay sonrası gelen sağlık ekipleri kadının öldüğünü tespit edince, kaza yerinde inceleme yapıldı. Eşinin ölüm haberiyle sarsılan Hasan Yavuz ise olayı duyarak gelen çocukları ve yakınları ile birlikte gözyaşlarına boğuldu. Bu sırada cenazenin kaldırılmasını isteyen yakınlarını, polis güçlükle sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerinde sinir krizleri geçiren bazı kadınlara sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Yapılan incelemelerin ardından Meryem Yavuz’un cenazesi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan, gözaltına alınan otobüs sürücüsünün ise alınacak ifadesinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.