Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı, Ak Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, Ak Parti'de belediye başkan adayını belirleme yönteminin belli olduğunu, halka sorulduğunu, halkın da Şahinbey ve Şehitkamil belediye başkanlarından memnun olduğunu, başarılı bulduklarını belirterek, "Merkez ilçe başkanlarımızla yola devam edilecek" dedi.

BAŞBAKAN, JAPONYA DÖNÜŞÜ AÇIKLAYACAK

Ak Parti'nin kurumsal bir parti olduğunu, iki yerel, iki genel, iki de referandum geçirdiklerini söyleyen Fatma Şahin, "Yerel seçimlerde aday gösterilen kişiler halkın beklentileri doğrultusunda belirlendi. Bu doğrultuda Gaziantep'in merkez ilçeleri Şahinbey ve Şehitkamil'de mevcut başkanlar Mehmet Tahmazoğlu ile Rıdvan Fadıloğlu aday gösterildi. Belediye Başkan adaylarını belirlemede yol ve yöntemimiz belli, biz halka soruyoruz. Ankara'da 10 kişilik ekip var. Gaziantep'teki iki merkez belediye başkanı halkın nazarında başarılı. Halk ne diyor Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile devam edilsin diyor. İki merkez ilçe belediye başkanımızla devam edilecek. Gündem yoğun, resmi açıklama Başbakan'ın Japonya dönüşüne kaldı" diye konuştu.

ADAY OLMAK BENİ HEYECANLANDIRIYORŞahin, belediye başkan adaylarının belirlenmesinde Vekillerinde görüşünün alındığını, analizlerin buna göre şekillendiğini de belirterek, "Gaziantep olarak vekil ve teşkilat açısından güçlü bir aileyiz. Hepimiz tek ses oluyoruz. Ankara'da her yer Gaziantep gibi olsa işimiz çok kolay olacak diyorlar. Belediye başkanlarımızın çok önemli başarı hikayeleri var. Bu makama aday olmak beni heyecanlandırıyor. Biz maraton koşucusuyuz. Bayrağı alıp yukarı taşımak amacındayız. Gaziantep'te rekabet edebilir, yaşanabilir bir altyapı oluşturacağız" dedi.Meral KINACILAR