Fenerbahçe karşısında kaybetse de taraftarını mücadele olarak memnun eden Gaziantep FK bu çarkın kıyımına uğradı. 

Tartışmaya gol pozisyonu öncesi açık gelişmeleri görmezden gelen Hakem ve VAR odası tarafsız herkesin tepkisini çekmişti. Lig dünde kaldı, bugün Ziraat Türkiye Kupası’nda Kalyon’da Bodrumspor’u ağırlıyoruz. 1. Ligin deneyimli ve zirve yarışı içinde bulunan Bodrumspor mücadelesi seven, gol yollarında başarılı olan bir ekip. 5. Tura adını yazdırmış olması ve turu kolay teslim edecek bir oyun anlayışında olmayacak. 

Tek maç olması oyun formatlarında bütünüyle değişiklik yaptırıyor. Bodrumspor’da bu bilinç içinde riskleri alıp bitiş düdüğüne kadar mücadelesini sürdürecek. 

İlk sözümüz Gaziantep Fk için.. Aman hafife almayın, bu tip maçların favorisi olmaz, sürprizler de yaşanabilir, dikkatli oynayıp bu turu geçmemiz lazım. 

Sumudica kupa için iddialı sözler etti, belli ki işi ciddiye alacak. Rakipte ciddi bakıyor maça. Tur istediklerini özellikle açıkladılar.

Yedek ağırlıklı çıkacak olan Gaziantep FK oynayanlarda kendilerini göstermiş olacaklar. Sivasspor maçı öncesi turu geçmek, moral motivasyon olacaktır. 

Çekişmeli, mücadelesi, temposu yüksek bir maç bizleri bekliyor. Yağış altında geçmesi beklenen maçta futbolcular doğa şartlarıyla mücadele edecekler.