Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’ı makamında ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi aldı.

Görevine yeni atanan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’ı ziyaret eden Güzelbey, Gaziantep’in sporda da marka haline geleceğini söyledi.

Şiran’ın projelerini dinleyen ve projeleri beğenen Başkan Güzelbey , “Müdürümüz göreve geldiği günden bu yana çalışma azmi ile herkesin beğenisini toplamaya şimdiden başladı. Gaziantep adına planladığı projeler gerçekten takdire şayandır. Bu projeler faaliyete geçtiği takdirde Gaziantep’in, sporda markalaşma yolunda büyük bir adım atmış olacağına inanıyorum. Müdürümüze çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Şiran ise, çalışmalara ilk olarak tesisleşmeden başladıklarını söyledi.

Gaziantep’in sporda bambaşka bir ivme kazanacağını da sözlerine ekleyen Şiran, “Öncelikle başkanımıza bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Projelerimizi başkanımızla paylaştık, kendisi de projelerimizi beğendiğini ifade etti. Biz buraya hizmet etmek için geldik. Yakında faaliyete geçireceğimiz projelerle Gaziantep’te bambaşka bir ivme yakalayacağız. Tesisler yapıp çocuklarımızı spora kazandıracağız. Çünkü Gaziantep’in en önemli sorunu tesis, bizde bu sorunu bildiğimiz için ilk olarak tesis projelerimizi göz önüne aldık ve bununla ilgili çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. İnşallah belediyelerimizin de desteğiyle Gaziantep’i sporda da marka haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.