Edinilen bilgiye göre olay, Cengiz Topel Mahallesi Sadıklar Caddesi üzerinde bulunan cep telefoncu dükkanında meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ilk olarak ara sokakta yürüyen iki kişi, İsmail A.'nın evini sorduktan sonra iş yerine giriyor. İçeri doğru 9 el ateş ettiği iddia edilen şahısların koşarak iş yerinden ayrılmaları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Bacağına isabet eden kurşunlarla yaralanan iş yeri sahibinin de kendi imkanlarıyla çıkarak taksiye bindiği gözlendi.
İkinci yaralının da taksiye binerek hastaneye gittiği gözlenen olay sonrası, iş yeri sahibi İsmail A. olayla ilgili gözaltına alınan iki kişinin savcılık tarafından serbest bırakıldığını ileri sürdü.
Olayların büyümemesi için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini ifade eden İsmail A., "Daha önce aramızda husumet bulunan ailenin bir yakını ve beraberindeki tanımadığım bir şahıs iş yerime gelerek üzerimize kurşun yağdırdı. Gerekli cevabı ben verebilirim ancak olayların büyümesini istemiyoruz. Gözaltına alınan ve olayı azmettiren kişiler elini kolunu sallayarak geziyor. Bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istiyorum" dedi.
Önceki gün meydana gelen olayda 3 kişi yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı.