Gülsan, özel şirketler sıralamasında 76.sırada yerini aldı. Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, "bunu başarmak önemli bir ekip işidir" dedi.

İSO 500 sonuçlarının şirketlerin gelişimi açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu Gülsan Sentetik Dokuma A.Ş.’nin İSO 500’de 82. sırada yer almasının kendileri için önemli bir gurur kaynağı olduğunu, özel şirket sıralamasında ise 76.sırada yer aldıklarını ifade etti.

BU BAŞARI EKİP İŞİ

Topçuoğlu yaptığı değerlendirmede “Ülke sanayisi ve sanayicilerimiz için büyük önem taşıyan Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2019 araştırmasında Gülsan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Gülsan Sentetik Dokuma A.Ş. ilk beşyüz şirket arasında 82. sırada yer alırken Gaziantep sıralamasında ilk sırada yerini almıştır. Elbette bunu başarmak önemli bir ekip işidir. Kurumlarımız bünyesinde gerçekleştirdiğimiz AR-GE ve inovasyon çalışmaları, yatırımlarımız ve oluşturduğumuz istihdam başarılı olmamızdaki en önemli faktörlerdir. Bundan sonra hepimizin daha çok çalışması, üretmesi, doğru zamanda doğru yatırımlara yönelmesi ülke ekonomimizin kalkınması ve gelişmesi içinde büyük önem taşımaktadır” dedi.