1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. GTO'ya veda etti
GTO'ya veda etti

GTO'ya veda etti

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı görevinden Ankara’ya atanan Gaziantep İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ömer Ersever, veda ziyaretleri çerçevesinde Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu’nu ziyaret etti.

A+A-

Son yayımlanan kararnameyle Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı görevinden Ankara’ya atanan Gaziantep İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ömer Ersever, veda ziyaretleri çerçevesinde Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu’nu ziyaret etti.

HIDIROĞLU:ASKERİMİZ İLELEBET PAYİDAR KALACAK

 GTO Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, makamların kalıcı, kişilerin geçici olduğunu ifade ederek vatana ve millete yapılan hizmetlerin unutulmaz olduğunu vurguladı. Hadıroğlu, "15 Temmuz 2016’da Türk halkına karşı hain darbe girişiminde bulunan ve TSK’ya sızmış asker görünümlü hainleri çok hızlı bir şekilde içlerinden temizleyip akabinde Suriye’nin kuzeyindeki bölgeyi İŞİD’den temizleyip bölgede güven ortamını tesis eden ve yüzyıllardır  bu topraklarda Türk milletin bekası için büyük zaferlerle varlığını sürdüren, vatan için şehadet şerbetini içen  askerimiz ilelebet payidar kalacaktır" dedi.

 ERSEVER:BURADA GÖREV YAPMAKTAN ONUR DUYDUM

İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Ersever ise, sanayi ve ticaret başta olmak üzere her alanda bütün kentlere örnek gösterilen Gaziantep’te görev yapmaktan onur duyduğunu belirtti. Bülten

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.