CHP İl Yönetimi, meclis üyeliği adaylığından çekilen Gonca Bakım, Ahmet Şahin Bilgel, Mehmet Şentürk, Cuma Özdemir, Cuma Özdemir (Muhtar), Yaşar Dağdeviren, Pembe Boyraz, Ayhan Tiryaki, Ayşe Nilgün Çelik'in, CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Atar ve 5 yöneticinin disipline sevkedilmesi için verdiği dilekçeyi bugün görüşecek.

İL'E DİLEKÇE VERDİLER

CHP Şehitkamil'de ön seçimde haksızlık yapıldığını öne sürerek, önce İl'e, sonra genel merkeze başvuran bazı meclis üyesi adayları, itirazlarının reddedilmesi üzerine Yüksek Seçim Kurulu'na başvururak adaylıktan çekilmiş, meclis üyesi adayları, daha sonra CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Atar ve 5 yöneticinin disipline sevkedilmesi için İl'e dilekçe vermişti.

30 MART İÇİN KENETLENDİK

CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ, yönetimin bugün toplanacağını ve bu konuyu da görüşeceğini belirterek, "Yönetimdeki arkadaşlar ne diyecek, bu toplantıdan ne tür bir karar çıkacak bilmiyorum. Ancak şunu söyleyebilirim. CHP'nin bütün üyeleri 30 Mart için kenetlendi ve hedefe doğru yürüyor. 30 Mart CHP'nin zaferi olacak" dedi.

Meral KINACILAR