Başkan Şahin, kadınsız kalkınmanın olmayacağını söyledi.

Şahin,"Tek kanatlı kuş uçamaz. Kalkınma hedefimizin ana damarı kadınlardır. En zor zamanlarımızda bile, FETÖ terör örgütünün yaptığı o karanlık gecede bile kadınların ezanına, vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıktığını ve nasıl meydanları doldurduğuna şahit olduk" dedi.

ÖZKEÇECİ ÜZÜCÜ'YE TEŞEKKÜR ETTİ

İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci ise Filiz Üzücü'ye çalışmaları nedeniyle teşekkür ederken, yeni Başkan Feray Yılmaz'a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Özkeçeci, "Filiz başkanım ile beraber 3 yıl boyunca çalıştık. Allah kendisinden razı olsun. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan iki gün önce Sudan’da idi. Meclise girişini izledik. Tekbirlerle karşılandı. Bugün İslam coğrafyasının ümidi sizlersiniz bu sırada oturanlardır. Yeni başkanımıza da hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

YILMAZ HEYECANLI

Görevinin ilk gününde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Feray Yılmaz ise yeni görevinin ağırlığının bilincinde olduğunu belirterek, "Bu onurlu görevi layıkıyla yerine getirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Partim için toparlayıcı olmaya çalışacağım. Bundan sonraki süreçte daha da yoğun çalışmamız gerektiğinin bilincindeyim. Kongre sürecimiz olacak ve kongre sürecinden sonra yeni yönetimimizi belirleyeceğiz. İyi bir yönetim oluşturmak için elimizden geleni yapacağız. Herkesten destek ve dua bekliyorum" diye konuştu. LEYLA ÖZEKŞİ POLAIT