Bu sezon kırmızı – siyah ve beyazlı ekibin en formda futbolcuları arasında başı çeken Gökhan Alsan, aynı zamanda da en golcü oyuncu olma özelliğini de elinde bulunduruyor.

Hırsı, mücadelesi ve çalışma azmiyle dikkat çeken 27 yaşında ki futbolcu bu sezon Gazişehir Gaziantep’te geride kalan haftalarda atılan 10 golün üçünü rakip filelere göndererek takımın en golcü oldu.

HER GOLÜNDE MESAJ VERİYOR

Gazişehir’de bu sezon ikinci yılını geçiren tecrübeli orta saha oyuncusu attığı her golün ardından foto muhabirleri ve kameralar aracılığıyla sevdiklerine mesajlar veriyor.

Gökhan Alsan bu sezon ilk golünü Eskişehir’e atarken, sevincini ise topu formasının altına koyarak yaşarken yeni doğan çocuğuna adadığı mesajını verdi. Ligde ki ikinci golünü Elazığspor’a karşı atan 27 yaşında ki futbolcu, gol sonrası protokol tribüne koşarak el öpme hareketleriyle başkan Adil Konukoğlu’na armağan ettiği mesajını verdi. Alsan son olarak geçen hafta Manisaspor’a attığı golün ardından ise kameralara koşarak parmaklarıyla kalp işareti yaptı ve eşine hitaben “Seni seviyorum” dedi.

İSTİKRAR ABİDESİ

Kırmızı – siyah be beyazlı ekipte bu sezonun en istikrarlı futbolcuları arasında ikinci sırada yer alan Gökhan Alsan, teknik adamların da gözdesi oldu.

Geride kalan 11 maçın tamamında ilk 11’de sahaya çıkan tecrübeli futbolcu, 10 maçın tamamında 90 dakika sahada kalırken sadece 7’inci haftada deplasmanda oynanan Denizlispor karşılaşmasının 85’inci dakikasında oyundan alındı. Gazişehir Gaziantep’in her maçında 90 dakika sahada kalan tek ismi ise kaleci Adam Stachowiak oldu.

MUHARREM TÜRKOĞLU