Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanlığından ani bir kararla istifa eden Ünsal Göksen, önceki akşam yapılan toplantıya dilekçesini sundu.
Yerel seçimler sonrasında Belediyede ki görevini de bırakacak olan Göksen, yeni seçilecek olan ekibin önünü açması ve yeni bir başkanla yola devam edilmesi açısından böyle bir karar verdiğini belirtti.
KARAR YÖNETİMDE
Önceki gece yapılan toplantıda kulüp başkanı Ünsal Göksen’in istifa dilekçesini alan yönetim kurulu konuyu henüz karara bağlamadı.
Göksen’in istifa dilekçesini bir sonra ki toplantıda değerlendirmeye alacak olan yönetimini ne zaman bir araya geleceği ise henüz netlik kazanmadı.
DÖNÜŞ YOK
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanlığı görevini önceki akşam itibarıyla bırakan Ünsal Göksen, yönetime sunduğu dilekçenin ardından kesinlikle geri dönüş yapmayacak.
Takımın PTT birinci liginde en iyi ekiplerinden biri olduğunu kaydeden Göksen, “Görev yaptığım süre içerisinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u her zaman en iyi şekilde temsil etmeye özen gösterdik. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. Yeni gelecek olan yönetime ise güçlü bir takım bırakıyoruz. Ben istifamı yönetime sundum ve kesinlikle dönüşüm söz konusu olamaz” diye konuştu.
MUHARREM TÜRKOĞLU