Bank Asya 1. lig temsilcimiz Büyükşehir Belediyespor?da Giresunspor maçı hazırlıkları başladı.
Geçen hafta kendi evinde Güngören Belediyespor?a beklenmedik bir şekilde mağlup olarak liderlik şansını yitiren Büyükşehir Belediyespor?da futbolcuların morallerinin oldukça bozuk olduğu gözlendi.
Gaski tesislerinde yapılan çalışmada sakatlıkları devam eden Serdar Deliktaş, takımdan ayrı çalışırken, Ali Sakal idmana katılmadı.
LİDERLİK KISMET OLMADI
Futbolda her türlü sonucun olabileceğini söyleyen Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Erol Azgın,? Biz istiyorduk ki kendi evimizde oynadığımız Güngören Belediyespor karşısında galip gelip yolumuza lider devam edelim ama kısmet olmadı, ağır saha şartları futbolumuzu olumsuz yönde etkiledi? dedi.
HİÇ BİR MAÇ KOLAY DEĞİL
Güngören maçını geride bıraktıklarını söyleyen Azgın,? Bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Giresunspor maçı hazırlıklarına başladık. Hedefimiz bu haftayı en iyi şekilde değerlendirip kendi evimizde kaybettiğimiz puanları deplasmanda tekrar almak. Bunun için en iyi şekilde hazırlanacağız. Elbette ki Bank Asya 1. liginde hiçbir maç kolay geçmiyor, neredeyse bütün takımlar birbirlerine denk güçteler deplasmanda zorlu bir doksan dakika bizi bekliyor ama biz yinede galibiyet için sahaya çıkacağız? diye konuştu.