Fanatik Gazetesi Gaziantepspor Sportif direktörü Sergen Yalçın için büyük bir iddiada bulundu. Yapılan haberde Sergen'in Beşiktaş'a gitmek istediği belirtildi.

İŞTE O HABER

Kara Kartal'ın efsane isimlerinden Sergen Yalçın'ın en büyük hayali ortaya çıktı! Gaziantepspor'un genç çalıştırıcısının, dün akşamki mücadele öncesinde yönetici Mehmet Kızıl'la yaptığı mini zirvede, “Kafama koydum. Yeni stadında Beşiktaş'ın başında ben olmalıyım” dediği bildirildi.

Spor Toto Süper Lig’de 20. hafta mücadelesinde dün akşam evinde Beşiktaş’ı ağırlayan Gaziantepspor’un hocası Sergen Yalçın’ın, bu karşılaşma öncesinde Başkan İbrahim Kızıl’ın kardeşi Mehmet Kızıl’la özel bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. Futbol hayatına Siyah-Beyazlı formayla başlayan ve Beşiktaş’ın efsane isimleri arasında yer alan Sergen Yalçın’ın, eski kulübünün başına hoca olarak dönmek istediği öğrenildi. Güneydoğu temsilcisinin başına ilk yarının son döneminde getirilen 41 yaşındaki çalıştırıcının, kariyeriyle ilgili olarak planlarından behsettiği mini zirvede, yönetici Mehmet Kızıl’a, “Kafama koydum. Yeni teknik adam aramaları durumunda ben talip olacağım. Şartlar uyarsa Beşiktaş’ın başına geçmeyi çok isterim. En büyük hayalim bu” dediği bildirildi. Genç teknik adamın bu hayaline, yönetici Mehmet Kızıl’ın olumlu baktığı ve böyle bir durum olması halinde kolaylık sağlayabileceklerini söylediği öğrenildi.