Gaziantep'te bir süre önce motosikletiyle seyir halindeyken hatalı parkeden tır'a çarpan Muhammed Önel yaşama tutunamadı. Kaza, 6 Mayıs 2021 Perşembe günü öğle saatlerinden sonra Beykent Kavşağı yakınlarında meydana gelmişti. Yakınlarının anlattığına göre motosikletiyle seyir halinde olan lise öğrencisi Muhammet Önel (18), yol kenarına park eden bir tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrularak yere düşen genç liseli ağır yaralandı. Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Teşkilatının çeşitli kademelerinde görev alan Çetin Önel'in oğlu, Serdar Önel'in ise yeğeni olan Muhammed'in ölümü tüm sevenlerini kahretti.


Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı gence ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Devlet hastanesinde 15 tedavi gören Muhammet Önel, sevk edildiği özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak olaydan 17 gün sonra hayatını kaybetti.
Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Teşkilatının çeşitli kademelerinde görev alan baba Çetin Önel ile amca Serdar Önel, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından cenazeyi teslim aldı. Cenaze Asri Mezarlık'ta defnedildi.