*Allah yazdıysa Bursaspor'da çalışmak isterim. Çünkü Bursa futbol şehri, Bursaspor çok büyük takım.

* Beni Bursaspor’dan kimse aramadı. Böyle bir teklif yok.. Yazıcı'nın dünkü toplantıda söylediği "Biz çalışan antrenöre teklif götürmeyiz" sözleri; doğru ve adam gibi sözler.

*Ben Gaziantep’e küme düşmeme mücadelesi vermeye gelmedim. 11-12 oyuncuyla sahaya çıkmaya da gelmedim. Konuşma, onu sakla, bunu sakla. Bak Gaziantep'in yerel medyası hepimize düşman oldu

*Ben gerekli şeyleri Gaziantepsporlu yöneticilere söyledim. Trabzon maçı sonrası benim için birçok şey değişebilir"

Son iki günden beri Bursaspor ve Gaziantepspor yönetimleri arasında yaşanan soğuk savaştan sonra olayın gerçek kahramanı olan Teknik Direktör Hikmet Karaman öyle açıklamalar yaptı ki, bunları yaparken adeta gemileri yaktı.. Önce Bursa Hakimiyet Gazetesi'ne konuşan ve kendisine Bursaspor’dan herhangi bir teklif yapılmadığını söyleyen Karaman, böylece Gaziantepspor yönetiminin iddialarını da yalanlamış oldu. Kulübün Resmi internet sitesinde yapılan açıklamayı yalanladığı gibi, bu kez Bursa Fm'den Osman Korkmaz'a açıklama yapan Karaman, "Trabzonspor maçı sonrası benim için çok şey değişebilir" demesi dikkat çekti. Karaman son olarak AA’ya yaptığı açıklamada ise, kendisine baskı yapıldığını doğrularcasına “11-12 oyuncuyla sahaya çıkmaya da gelmedim. Konuşma, onu sakla, bunu sakla. Bak Gaziantep'in yerel medyası hepimize düşman oldu" diyerek son noktayı koydu..

GAZİANTEPSPOR YÖNETİMİNİ YALANLADI

Bursaspor ve Gaziantepspor demeç savaşına girerken, son sözü Hikmet Karaman söyledi. Yeşil Beyazlı kulüpten transfer teklifi almadığını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı; “Benim kulübümle olan sorunumu Bursaspor’a mal etmesinler” dedi.

Gaziantepspor’un “Bursaspor’un Hikmet Karaman’a transfer teklifi etik değildir” açıklamasının ardından her iki kulüpten de art arda açıklamalar gelmiş ve gün içerisinde adeta ‘demeç düellosu’ yaşanmıştı. Tecrübeli çalıştırıcıyı da aşan ve Muhammed Demir, Bekir Ozan, Turgut Doğan Şahin transferlerine kadar giden açıklamalar suçlamalara dönüşürken, Hikmet Karaman sadece Bursa Hakimiyet’e konuşarak; “Beni Bursaspor’dan kimse aramadı. Böyle bir teklif yok” dedi.

TEKLİF GELMEDİ

Kırmızı Siyahlılar ile farklı sorunlarının bulunduğunu açıklayan Karaman; “Benim zaten sorunum vardı. Antalya’da devre arasındaki açıklamalarıma açıp baksınlar sıkıntılarımı görürler. Değişen bir şey yok. Sadece Bursa-spor’da Ertuğrul Sağlam’ın görevden ayrılması olayların üzerine tesadüf oldu. Yakıştırmalar tabii ki olabilir ancak açık yüreklilikle söylüyorum ki; Bursaspor’dan beni kimse aramadı ve teklif getirmediler” açıklamasını yaptı.

BURSA BAŞKANI YAZICI'YI ÖVDÜ

Bursa FM Osman Korkmaz ‏Karaman'la yaptığı görüşmeyi sosyal paylaşım sitesi Twitter'den şöyle duyurdu;

Hikmet Karaman: "Ben gerekli şeyleri Gaziantepsporlu yöneticilere söyledim. Trabzon maçı sonrası benim için birçok şey değişebilir"

Hikmet Karaman: Ben bugün o kadroyla Bursaspor'un başında olsaydım; G.Saray'ı 20 bin taraftarın önünde ısırırdım, sahadan silerdim."

Hikmet Karaman: "Allah yazdıysa Bursaspor'da çalışmak isterim. Çünkü Bursa futbol şehri, Bursaspor çok büyük takım."

Hikmet Kahraman: "Yazıcı'nın dünkü toplantıda söylediği "Biz çalışan antrenöre teklif götürmeyiz" sözleri; doğru ve adam gibi sözler"

Hikmet Karaman: "Bursaspor'dan hiçbir yöneticiyle görüşmedim. İki kulübü birbirine sokmam doğru olamaz. Ben karaktersiz adam değilim."

YEREL MEDYA BİZE DÜŞMAN OLDU

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, takımda bir türlü iç huzuru sağlayamadıklarını ifade ederek, "Ben buraya küme düşmeme mücadelesi vermeye gelmedim. 11-12 oyuncuyla sahaya çıkmaya da gelmedim. Konuşma, onu sakla, bunu sakla. Bak Gaziantep'in yerel medyası hepimize düşman oldu" dedi.

Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzon'a puan mücadelesine gideceklerini ifade ederek, ''Trabzonspor maçında eldeki imkanlarla en iyisini yapmaya çalışacağız'' dedi. ''Bugüne kadar saha içi ve saha dışında tüm zorluklara'' rağmen mücadele verdiklerini belirten Karaman, ikinci yarı kampından bu yana da ''bir türlü iç huzuru ve istikrarı sağlayamadıklarını'' kaydetti.

KİMSEYLE KONUŞMAM OLMADI

Gaziantepspor-Bursaspor arasında yaşanan polemiğe değinen Karaman, ''Bursaspor'dan hiçbir idareci ve yöneticiyle en ufak bir konuşmam olmadı. Yakın arkadaşlarımızla zaman zaman bu konuyla ilgili konuşmalar oluyor. Ben şu anda görevimin başındayım. Gaziantepspor'dan ayrılsam bile benim Bursaspor'dan alınan teklifle ayrılmam söz konusu olmaz'' dedi.

HERŞEYİMİ PAYLAŞTIM AMA BURSA İLE ALAKASI YOK

Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'la her gün konuştuğunu ifade eden Karaman, şunları kaydetti: ''Her şey sıkıntılı ve medyayla her şeyi paylaşacak halim yok. Ben yönetim kuruluyla, şahsımla, takımla ve bulunduğumuz ortamla ilgili her şeyi paylaştım. Bunun Bursaspor'la alakası yok. Bursaspor'dan hiçbir idareci ve yöneticiyle en ufak konuşmam olmadı. Bu tamamen bir tesadüf, Ertuğrul hocanın bırakması da tesadüf. Ben buraya küme düşmeme mücadelesi vermeye gelmedim. 11-12 oyuncuyla sahaya çıkmaya da gelmedim. Konuşma, onu sakla, bunu sakla. Bak Gaziantep'in yerel medyası hepimize düşman oldu. Bir teknik direktör kulübün yönetimini şikayet etmez. Ama konuştuklarımızın da kulakta kalması lazım.'' Karaman, Fenerbahçe maçının sıkıntısından dolayı dudaklarında yara çıktığını anlatarak, ''Ben niye maç kaybedeyim. Bile bile insan maçları kaybeder mi?" diye konuştu.