Zirve Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Mucizevi Dokunuşlar Fizyoterapi Kulübü’nün düzenlemiş olduğu ‘Dinamik Hayatlar Umutlu Yarınlar’ konferansı gerçekleştirildi.

Konferansa ev sahipliği yapan Zirve Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma merkezi müdürü Prof. Dr. Ali Cımbız, “Zirve Üniversitesi olarak bölgemizin ilk fizyoterapi ve rehabilitasyon merkezine sahibiz. Ülkemizde ilk 5’e giren fizyoterapi ve rehabilitasyon uygulama ve araştırma merkezinde hem hastalarımızı tedavi ediyoruz hem de genç fizyoterapistleri yetiştiriyoruz. Ayrıca bölgemizde ilk fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümü yüksek lisans programı Zirve Üniversitesi’nde var ve büyük kabul görüyor. Burada verdiğimiz eğitimle fizyoterapistler eğitimin zirvesinden yaşamın zirvesine ilerliyor." dedi.

KATILIM YOĞUNDU

Alanında uzman fizyoterapistlerin konuşmacı olarak bir araya geldiği konferansa Zirve Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Cımbız, Zirve Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi, Prof. Dr. Eyal Lederman, Zirve Üniversitesi Emine-Bahaeddin Nakıboğlu Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cumhur Kılınç, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Erbağcı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Suat Erdoğan, Pamukkale Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Cavlak, M. Kemal Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Hallaçeli, M. Kemal Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nilüfer Ç. Korkmaz, Pamukkale Üniversitesi Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Sarı ve Osmangazi Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Uysal katıldı.

MİNİ KONSER

İki oturumdan oluşan program öncesinde mini konser verildi. Daha sonra kokteyl, video gösterimleri ve Zirve Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileriyle önlük giyme töreni düzenlendi. Konferansa katılan Pamukkale Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Cavlak, “ Zirve Üniversitesi’ne bizleri genç fizyoterapistlerle buluşturduğu için teşekkür ederim. Geleceğin hekimlerine kendi deneyimlerimizi aktarmaya çalıştık. Genç fizyoterapist adayları buradaki değerleri hocaların bilgilerinden ve Zirve Üniversitesi’nin sunmuş olduğu imkanlardan iyi yararlanıp alanlarında bir numara olmalıdırlar. Bizim imkanlarımız kısıtlıydı fakat teknolojik altyapıyla donatılmış Zirve üniversitesinde imkanlar oldukça fazla. Bunu iyi değerlendirmeleri gerekiyor.” diye konuştu. İki oturumdan oluşan program öncesinde mini konser verildi. Daha sonra kokteyl, video gösterimleri ve Zirve Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileriyle önlük giyme töreni düzenlendi. HABER MERKEZİ