Kırmızı – siyah ve beyazlı ekibin teknik patronu Erkan Sözeri sorunlarını daha fazla çalışarak çözeceklerini ifade etti.

GALİBİYET SEVİNCİ YAŞAYAMADIK

Giresunspor ve Ümraniye Belediyespor karşısında çok gol kaçırdıklarını söyleyen Gazişehir Gaziantep teknik direktörü Erkan Sözeri, “Bu konudaki hatalarımıza daha fazla çalışıp sorunu çözmeliyiz. Göreve geldiğim günden bu yana takımın başında iki müsabakaya çıktım. Söz konusu iki maçta Akın Çorap Giresunspor ve Ümraniyespor gibi ligin en tempolu takımlarına karşı mücadele verdik, iki karşılaşmada da yenilmememize rağmen galibiyet sevinci de yaşayamadık” dedi.

ELAZIĞ’A ODAKLANMALIYIZ

Takımın mücadelelerdeki hırsı, kazanma arzusu ve pozisyona girme kabiliyetinin kendilerini mutlu ettiğini anlatan Sözeri, "Puan kayıplarını telafi etmeliyiz. Son 2 maçta çok gol kaçırdık. Bu konudaki hatalarımıza daha fazla çalışıp sorunu çözmeliyiz. Bu hafta sahamızda oynayacağımız Elazığspor maçına odaklanmalıyız” diye konuştu.

KUPAYI ÖNEMSİYORUZ

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda 25 Ekim Çarşamba günü TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Ankara Demirspor'u konuk edeceklerini hatırlatan Sözeri, müsabakayı kazanarak öz güvenlerini artırmak istediklerini sözlerine ekledi.

MUHARREM TÜRKOĞLU